Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

V iskanju korenin in srečnega konca

M.K., 03.06.2023 09:15:20

XO, Kitty je nova Netflixova serija, ki spremlja pustolovščine Kitty Song Covey, najmlajše sestre Lare Jean iz trilogije To All the Boys I’ve Loved Before.

Delite na:
V iskanju korenin in srečnega konca
/ Netflix

Kitty je popolnoma drugačna od svoje starejše sestre, pa vendar imata tudi toliko skupnega. Odloči se vpisati v prestižno šolo v Seulu, ker se želi končno združiti s svojim dolgoletnim fantom na daljavo, ki ga je spoznala na potovanju. Obenem si želi izvedeti več o svojih korejskih koreninah, še posebno o svoji pokojni mami, ki je toliko let nazaj obiskovala prav to šolo. 

Takoj po prihodu se mora Kitty sprijazniti s šokantno resnico, da Dae, kot je ime njenemu izbrancu, hodi z drugo deklico, nekoliko razvajeno hčerko premožnih staršev po imenu Yuri. Ko se nekako sprijazni z dejstvom in bolj jasno premisli o stvareh, se ji njuna zveza zdi vedno bolj sumljiva. Ali je lažna? Zakaj bi hlinila? Kaj skrivata?

Serija se odcepi od priljubljenih Netflixovih filmov To All the Boys I’ve Loved Before, ki sledijo romanom Jenny Han. Obdrži pa njihov čar in humor, hkrati pa si drzne raziskovati nova okolja, kulturo in tematike. Igralska zasedba je raznolika in izjemno talentirana ter vnaša pravo svežino na postane televizijske ekrane. Anna Cathcart blesti v vlogi živahne, ljubke in predvsem smrtno iskrene Kitty, za katero kar ne moremo ne navijati. 

XO, Kitty je zabavna in srčna najstniška romantična komedija z nekaj drame, v kateri lahko uživajo ne le ljubitelji filmov in serij za mlade odrasle, pač pa tudi vsi, ki cenijo nalezljivo in mladostno iskrivost, povezano s pentljo ljubezni in posuto z dobro merico intrige in skrivnosti. Zgodba se hitro in poskočno zapleta, liki so barvito naslikani, sporočilo o iskanju samega sebe in svojega mesta v svetu pa podano na preprost, a pozitiven način.