sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Ta Slovenka je naredila SVETOVNI hit!

kš, 23.05.2023 09:49:33

Pod okriljem svoje matične agencije Metropola Media, se pevka po skladbah VINO SLADKO, VIDI SE, PIJANA NOČ in AJDE MALI VOZI, lahko pohvali z novo avtorsko skladbo v Slovenščini in je nadaljevanje njene začrtane pevske poti na Slovenski glasbeni sceni.

Delite na:
Ta Slovenka je naredila SVETOVNI hit!
BURYANA Metropola Media

Kot je že povedala ob zadnji predstavitvi skladbe HAJDE LOPOVE, ki jo je zapela v Hrvaškem jeziku za večjo prepoznavnost v širši regiji, pevka ostaja zvesta ustvarjanju glasbe v Slovenskem prostoru v svojem domačem jeziku.

Pod novo skladbo se je kot avtor glasbe podpisal mlad in perspektiven producent Martin Žunec iz Hrvaške. Tekst je ob Martinu Žunecu, ki je prispeval naslov in udarni refren, soustvarjala Ina Olup ter pevka sama in se tako že drugič preizkusila kot soavtor po skladbi Ajde mali vozi, ki jo je zasnoval priznani pisec besedil Rok Lunaček, ki je znan tudi kot vodja popularne Skupine Flirrt. Pod aranžma se je vnovič podpisal znani glasbeni producent Krešimir Tomec.

Pesem govori, da je domišljija dovoljena in tudi zaželena ob današnjem tempu življenja in da smo premalokrat ob osebi, ki jo imamo radi. Ali je minimalno dovolj za srečo v zvezi pa naj vsak poslušalec presodi sam.

Tudi posnet videospot je v maniri besedila in opogumlja tako ženske kot moške, da je iz domišljije v realnost dejansko majhen korak, vendar ga je treba tudi storiti. Videospot je pevka spet zaupala ekipi RoxPro, pod režijsko taktirko Roka Maverja. Ker vemo, da Buryana nima samo glas, ima tudi stas, pa ne manjka vročih posnetkov. Torej hitro na YouTube na ogled.

Skladba obravnava tematiko domišljije in ljubezni, poudarja pomembnost obeh v današnjem hitrem tempu
BURYANA
Metropola Media

Spomnimo, da Buryana ni več neznanka na slovenski glasbeni sceni in je od leta 2019 izdala že 11 avtorskih skladb in tu ne štejemo kompilacij, duetov in remiksov.