sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Andrej Škufca: »Iščem talent, ki se me bo najbolj dotaknil«

A.M., 17.05.2023 21:30:35

Novi žirant!

Delite na:
Andrej Škufca: »Iščem talent, ki se me bo najbolj dotaknil«
Andrej Škufca Urša Premik / POP TV

Po 13 letih in osmih sezonah se je Branko Čakarmiš, generalni direktor Pro Plusa, poslovil od žirantskega stolčka v šovu Slovenija ima talent. Strah in trepet številnih talentov, a hkrati najbolj priljubljeni žirant marsikaterega gledalca POP TV. Čas je, da na njegov stolček sede … Andrej Škufca!

Andreju žirantski stolček ni neznan, saj je bil sodnik v šovih Zvezde plešejo in Znan obraz ima svoj glas. Sam v smehu pravi, da je zdaj dosegel »sveto trojico oddaj«. Medtem ko je v preteklosti neusmiljeno sodil profesionalcem, je tokrat pred njim popolnoma nov izziv. Nikoli namreč ne vemo, kdo bo stopil na oder šova Slovenija ima talent in kakšen talent bo pokazal. Bo njegova vloga zato težja? »Ne vem, kaj naj sploh pričakujem. Zagotovo bo vse drugače, saj gre za popolnoma drugačen profil oddaje in nastopajočih. Če sem iskren, tudi mene zanima, kako bom odreagiral na vse skupaj,« razkrije Andrej Škufca, ki se že veseli prvih avdicij, ko bo prvič opravljal novo vlogo.

andrej-škufca
Prejšnji konec tedna so na POP TV snemali avdicije za novo sezono Slovenija ima talent. Na njih je bil tudi novi žirant Andrej Škufca.
Urša Premik / POP TV

Kakšen talent išče?

Škufca se veseli novosti in se zaveda, da je pred njim težka naloga, saj je šov Slovenija ima talent eden najbolj priljubljenih. Talenti so pač talenti. Šov, ki nastopajočim uresničuje sanje in odpira številna vrata. Kakšen talent išče, so to plesalci, pevci, akrobati, kaj druga? »Iščem talent, ki se me bo najbolj dotaknil. Pri tej oddaji gre bolj za emocije kot kaj drugega. Talent je nekaj, kar lahko natreniraš, ampak te lahko pusti hladnega. Mislim, da je bistvo oddaje, koliko se dotaknemo drug drugega. Kdo ima tisti X-faktor,« pojasni Škufca.

Bo strog žirant?

Andrej sicer velja za strogega žiranta. Tistega, ki ga večina želi najbolj navdušiti. Škufca pojasnjuje, da je to zato, ker je zelo strog tudi sam do sebe, in doda: »Sem pa tudi prijazen, tako da je odvisno od njih, kaj bodo potegnili iz mene.« Kakšen pa je njegov nasvet za talente? »Če hočejo biti uspešni, morajo verjeti v to, da jim bo uspelo. To je najpomembnejše. Verjemite v to, kar delate. In vadite!«