sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Harry se vrača domov! Je zakona konec?!

kš, 17.05.2023 13:45:43

Nekateri trdijo, da je datum Harryjeve vrnitve v London že določen. Medtem ko naj bi se v Kaliforniji njegova poroka z Meghan Markle kmalu končala v solzah.

Delite na:
Harry se vrača domov! Je zakona konec?!
Harry je takoj po kronanju sedel v avto ... Profimedia

Harry naj bi se zelo kmalu vrnil v London. Razlog? Ponovno se mora pojaviti na sodišču zaradi tožbe proti nekaterim britanskim medijem. Vendar bo to verjetno zadnjič. Zdi se namreč, da se bo zakon z Meghan Markle končal v solzah.

Spomnimo, pred kratkim je Meghan zavrnila poljub ... Harry se je obnašal, kot da ga ni prizadelo.
Spomnimo, pred kratkim je Meghan zavrnila poljub ... Harry se je obnašal, kot da ga ni prizadelo.
PROFIMEDIA

Kdaj se bo Harry vrnil v London?

Prihodnost, ki čaka Harryja, se zdi nadvse mračna. Princ je bil med Karlovim kronanjem deležen zelo hladnega sprejema. Lahko bi rekli, da so ga popolnoma ignorirali. Njegov oče, ki je tako zelo vztrajal, da ga ima med slovesnostjo ob sebi, mu ni namenil niti pogleda, ni našel niti pet minut, da bi mu stisnil roko in se poslovil.

Treba pa je povedati, da je Harry po cerkvenem obredu takoj izginil, v Londonu ni hotel ostati niti en dan, čeprav se zdi, da je želel in prosil za pogovor z vladarjem in Williamom, da bi jima poskušal pojasniti svoje stališče, vendar neuspešno. Tako je po 30 minutah, ki jih je sam preživel v Buckinghamski palači, odletel z letalom nazaj v Kalifornijo. A očitno le za kratek čas. Princ naj bi se namreč v britansko prestolnico vrnil že v naslednjih nekaj tednih. Harry naj bi se junija vrnil na sodišče v okviru tožbe, ki jo je vložil proti časopisni hiši Mirror Group Newspapers zaradiuporabe nezakonitih prisluhov za vohunjenje za princem in drugimi zvezdniki.

Če so Britanci razburjeni zaradi krone na Camillini glavi, kaj bi se šele pripetilo, če bo krona pri
Meghan je očitno pripravljena na spremembe, začela je s svojo pričesko.
PROFIMEDIA

Harry, poroka je končana

To bi moral biti bliskovit obisk, kakršen je bil marca lani, vendar morda ne bo tako. Harry je tudi v Kaliforniji vse bolj osamljen. Celo JR Moehringer, pisatelj, ki je napisal knjigo Spare, je nedavno pripovedoval, kako nadležno je bilo delati z njim, prepiri in kričanje ob dveh zjutraj so bili stalnica.

Zdi pa se, da se tudi Meghan Markle oddaljuje od svojega moža, vse bolj neobvladljiva v svojih izpadih proti kraljevi družini, ki spričo Harryjevih absurdnih obtožb gradi neprebojen betonski zid, kar povzroča ogromno škodo financam Sussexov, ki nekaj štejejo le zaradi svojih vezi z Buckinghamsko palačo. Meghan naj bi se želela čimprej ločiti od rdečelasega princa in zgraditi povsem ameriško kariero, nekateri trdijo, da si želi vstopiti tudi v politiko.

Se bo Harry poslovil?
Princ Harry sporoča, da se bo udeležil kronanja očeta, ne pa tudi izbranka Meghan.
Profimedia

Harry je na drugem mestu

Njun zakon že nekaj časa visi na nitki, prihodnost pa je videti tako burna kot vedno. Po mnenju kolumnista in nekdanjega laburističnega ministra Chrisa Mullina v časniku Independent se bo zakon Harryja in Meghan končal v solzah. Vojvodinja Sussekška bo po mnenju strokovnjaka, kot vedno na drugi strani, narekovala čas. Meghan je »očitno glavna gonilna sila« njunega razmerja, Harryja pa je potisnila na drugo mesto. Pravzaprav je po Mullinovem mnenju prav Meghan ustvarila to težavno situacijo in ona bo tista, ki jo bo končala v krvavem obračunu, seveda na račun princa. Zato bi lahko bila njegova vrnitev v London trajna.

Je res njunega zakona konec?
Je res njunega zakona konec?
Profimedia