sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Zapeljivi in čutni svet boudoirja

kš, 03.05.2023 11:45:22

Za fotografije je potrebno ravno prav poguma, a še bolj kot to je pomembna želja po srečanju s seboj.

Delite na:
Zapeljivi in čutni svet boudoirja
Čutni svet samo za povabljence Črt Pixi, Miran Juršič

Na izjemnem in zelo zanimivem dogodku v središču Ljubljane so gostje na sproščen način vstopili v zapeljivi in čutni svet boudoirja ter spoznali nagrajeno avtorico, ki je svoje delo tudi prikazala s fotografiranjem modela v živo. O edinstvenosti boudoir fotografije, ki slavi lepoto ženskega telesa, smo govorili Amando in gostjami, ki so izkušnjo boudoirja že doživele.

amanda-gril
Amanda Gril
Črt Pixi, Miran Juršič

Sproščeno odkrivanje erosa

Boudoir fotografiranje, kjer nastajajo intimni, lahko tudi romantični portreti, ponavadi v spodnjem perilu, nam je Amanda Gril dovolila izkusiti kot opazovalcu. Na dogodku smo smeli pokukati v prostor intimnega ustvarjanja, ki je vselej mistično nedostopen in za nepovabljene popolnoma zaprt. Izkusili smo boudoir v celoti, senzorialno, zajemajoč vse čute, ki vodijo v sproščeno odkrivanje erosa. Boudoir fotografije pokažejo ženstvenost, čutnost, zapeljivost, senzualnost, značaj in unikatnost posameznice, ki vstopi v boudoir.

amanda-gril
Amanda Gril
Črt Pixi, Miran Juršič

Kdo je Amanda Gril?

Amanda Gril je diplomirana modna oblikovalka, ki je že med študijem odkrila strast do fotografije, predvsem portretne, ki jo je spočetka povezovala z apliciranjem digitalnega tiska na svilo. Po mnogih razstavah in modnih revijah, na katerih je v celotni regiji uspešno predstavljala svoja umetniška raziskovanja, in prejeti nagradi za portretno fotografijo je svoj interes razširila. Naslednja stopnja njenega ustvarjalnega udejstvovanja je bilo odkrivanje senzorialnega sveta in njegovi psihološko-čutni vplivi na posameznika. Nastal je Senzorični teater, kjer je raziskovala dinamiko in razmerja med kulinariko, glasbo, taktilnostjo in umetnostjo nasploh. Na Ibizi, kjer je živela in delovala, se je poglobila njena strast do portretne in poročne fotografije, s katero se je intenzivno ukvarjala tudi v času bivanja v Dubaju. Leto dni je kreativno delovala na Sardiniji in se nato, z vrnitvijo v Slovenijo, začela instinktivno in z vso strastjo ukvarjati z boudoir fotografijo ter zanjo prejela prestižno mednarodno nagrado Boudoir Inspiration 2022. 

amanda-gril
Amanda Gril
Črt Pixi, Miran Juršič