Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

V Ljubljano prihaja svetovni reperski fenomen

C. U., 21.03.2023 15:45:53

Central Ceejeva mešanica jedrnate lirike je prepletena z introspektivnim razmišljanjem in družbenimi komentarji, obenem pa iz nje veje inovativna in napredna produkcija. Čeprav je še mlad, se giblje z vizijo in prisotnostjo veliko starejšega; ne želi, da bi bila njegova glasba le za ta trenutek, ampak je jasno, da si želi sčasoma ustvariti svojo zapuščino.

Delite na:
V Ljubljano prihaja svetovni reperski fenomen
Večina poslušalcev Central Ceeja pozna po hitu Doja. Profimedia

Ta hip najbolj vroči reper, Central Cee, ki je označen za mednarodno senzacijo, prihaja v sklopu svoje turneje v Ljubljano, 31. marca, na OFFLINE koncert.

Central Cee, ki je rekorder v hitrosti prodaje svojih koncertov in prav tako rekorder v pretočnosti svojih skladb, saj se ponaša s kar dvema milijardama prenosov svojih pesmi, bo nastopil v HALI L56, kjer mu bodo družbo delali še trije vroči trap/rap DJ-ji.

Reper je v tem trenutku vroča roba in podira rekorde na YouTubu in Spotifyju. Njegov videospot Let Go je v manj kot enem mesecu zbral že več kot 37 milijonov ogledov ter 150 milijonov streamov, hit Doja pa bo kmalu podrl 100 milijonov ogledov ter 350 milijonov streamov.

OFFLINE Festival je najodmevnejši festival elektronske glasbe in hip hopa pri nas. Prvič se je zgodil avgusta lansko leto, ko ga je obiskalo več kot 10.000 obiskovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Italije, Avstrije, pod odrom v prvi vrsti pa je bilo opaziti tudi zastave iz Združenega kraljestva.

Letos se bo zgodil kar niz ogrevalnih OFFLINE eventov, ki se začnejo že marca s koncertom Central Ceeja in se bodo stopnjevali vse do glavnega OFFLINE Festivala, ogromno vstopnic pa je tudi za ta dogodek prodanih v tujino, čemur botruje velika popularnost Ceeja.

Večina poslušalcev Central Ceeja pozna po hitu Doja. Pesem je postala svetovna uspešnica in je dosegla najvišja mesta na lestvicah v Veliki Britaniji, Avstraliji, Nemčiji, Beneluksu in drugih državah ter dosegla 10 najboljših dnevnih predvajanj na Spotifyju na 21 trgih. Pesem se je uvrstila na lestvico Global Top 100 Shazama, dosegla 19. mesto na Billboardovi lestvici Global 200 songs in raztrgala TikTok z več kot 1,5 milijona ustvarjenih videoposnetkov.

24-letni umetnik se je s tem zagonom odpravil na turnejo Still Loading World Tour po Ameriki in Evropi, v sklopu te ga je organizatorjem OFFLINE Festivala uspelo dobiti tudi za Slovenijo.

central-cee
24-letnik prihaja v Slovenijo, natančneje v Ljubljano.
PR