GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Natalija Verboten - Po 15 letih se je vrnil njen Božiček

kš, 06.12.2022 20:15:41

Natalija Verboten predstavlja nov božični videospot!

Delite na:
Natalija Verboten - Po 15 letih se je vrnil njen Božiček
Natalija Verboten Tibor Golob

Natalija Verboten v praznični čas vstopa s skladbo Bodi ti moj Božiček, ki je po 15 letih dobila novo zvokovno podobo in več kot zaslužen videospot. Pri skladbi je sodelovala z velikimi imeni slovenske glasbene scene.

Kar 15 let je že minilo, odkar smo na radijskih postajah lahko prvič slišali Bodi ti moj BožičekNatalije Verboten, ki je v hipu postala božična uspešnica.

A čeprav je bila pesem že izdana, nikoli ni bila pospremljena s pravim prazničnim videospotom, in to se je Natalija na pobudo njenih sinov odločila storiti sedaj.

»Pesem Bodi ti moj Božiček je pri nas doma vsako leto pred prazniki ena izmed najbolj predvajanih, ker jo oba sinova obožujeta. Kar nekaj let zapored sta me spraševala, zakaj nismo posneli videospota, in zato sem se jeseni odločila, da bo letos, ko mineva 15 let od izida, skladba dobila novo zvokovno podobo ter tudi več kot zasluženi videospot. K sodelovanju smo povabili odlične slovenske glasbenike ter ustvarjalce in upam, da vam bo ta pozitivna, poskočna, vesela pesem lepšala decembrske dni in vam ogrela tako dušo kot srce!«

Tudi Natalija Verboten uživa v prelepem božičnem vzdušju
Tudi Natalija Verboten uživa v prelepem božičnem vzdušju.
Tibor Golob

V videospotu, ki je delo produkcijske ekipe KARO media (Niko Karo, Jan Vasiljević), so se Nataliji Verboten pridružili simpatični škratki (plesalci plesne šole Sebastian), s svojo pojavo pa nas je razveselil tudi Božiček!

»V veselje mi je bilo sodelovati s temi mojimi plesnimi škratki, ki so res veliki profesionalci. Z njimi smo kadre posneli celo hitreje, kot smo planirali, ves čas pa se tudi zelo zabavali. Priznam, tako kot sem se tisti dan nasmejala in naplesala, se že dolgo nisem! Tako zavzeto smo plesali, da sem na koncu pristala na zadnji plati (smeh) in vse je bilo seveda tudi posneto. Lahko si predstavljate, da smo se na moj račun kar dobro nasmejali,« v smehu za konec še doda Natalija.

Kdo je njen božiček?
Kdo je njen Božiček?
Tibor Golob