Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Harry & Meghan - To je razbesnelo dvor!

kš, 05.12.2022 16:30:18

Nova serija na Netflixu!

Delite na:
Harry & Meghan - To je razbesnelo dvor!
Harry & Meghan - "sama" v svoji kuhinji ... Še ena scena iz prihajajoče serije Netflix

Na splet je prišel prvi, eksplozivni napovednik serije za Netflix, z naslovom Harry & Meghan, in ravno v času, ko sta William in Kate Middleton v ZDA na uradni turneji v imenu monarhije. Po mnenju britanskih novinarjev je poteza mlajšega brata resnično kot pravi nož v hrbet. Pa je res?

Harry & Meghan - Kader iz težko pričakovane serije
Harry & Meghan - Kader iz težko pričakovane serije
Netflix

Ogromno denarja!

Harry in Meghan Markle sta z Netflixom podpisala več kot 99 milijonov evrov vredno pogodbo za igrani dokumentarec, v katerem bosta razkrila zakulisje življenja v palači. Napovednik za serijo, ki bo kmalu prišla na Netflix in ki bo skoraj gotovo ena najbolj gledanih dokumentarnih serij vseh časov, je na splet prišel 1. decembra. Že v napovedniku samem lahko vidimo kar nekaj ekskluzivnih fotografij in videoposnetkov, ki jih prej nismo … Tudi sama montaža napovednika napoveduje res bombastično serijo, ki pa prav gotovo ne bo všeč kraljevi družini.

Očitno so se za snemanje serije dogovorili že prej ... Ne pozabimo tudi, da je Meghan poklicna igral
Očitno so se za snemanje serije dogovorili že prej ... Ne pozabimo tudi, da je Meghan poklicna igralka.
Netflix

Nihče ne ve prave resnice … 

Na posnetku se zdi, da vojvoda Sussexa na neki način skoraj napadata kraljevo družino. V tej seriji namreč nameravata povedati vse, kar se je dogajalo, brez olepšav, brez prizanašanja komurkoli. »Nihče ne vidi, kaj se dogaja za zaprtimi vrati,« pravi Harry, tik preden se pojavi fotografija Meghan, ki govori po telefonu in se drži za glavo. Videti je v hudi stiski. V drugem prizoru Harry in Meghan sedita na kavču, ona si z rokami zakriva obraz, on pa je mračnega pogleda in z glavo nagnjeno nazaj. Videti sta v stiski, oba. 

Harry & Meghan - Kamere so bile vedno z njima ...
Harry & Meghan - Kamere so bile vedno z njima.
Netflix

Veliko je črno-belih posnetkov, na katerih se vidi sreča mladega para

Posnetek, ki traja 1 minuto in 12 sekund, se začne z vprašanjem producenta serije Harryju: »Zakaj ste želeli posneti ta dokumentarec?« Sledi serija slik Harryja in Meghan skupaj z Williamom in Kate Middleton. Nato slika Meghaninega obupa, ko govori po telefonu, Harry pa je glasen: »Nihče ne vidi, kaj se dogaja v ozadju. In še enkrat: Moral sem zaščititi svojo družino!« Tudi Meghan Markle komentira vse skupaj in trdi, da je smiselno, da se slišijo vse plati zgodbe, tudi njuna. Seveda s tem absolutno namiguje, da svet sploh ne pozna prave resnice.

Princ William je žalosten in razočaran ... Kaj sledi?
Profimedia

William in Kate Middleton, neroden trenutek

Objava napovednika se je zgodila prav v času obiska Williama in Kate. Spomnimo, par je trenutno v ZDA, kjer pa sta imela že kar nekaj neljubih dogodkov in ta napovednik bo le še dodatno zapletel situacijo. Angleški novinarji so mnenja, da želita Meghan in Harry očrniti Williama in Kate pred ameriško javnostjo. Po mnenju Daily Maila je ta napovednik več kot sramoten in neprimeren.

princ harry, princ william
Princa, ko sta imela še bolj prijateljski odnos.
Profimedia

William in Kate sta se znašla v zelo zapletenem in, roko na srce, tudi zelo neprijetnem položaju. Harry in Meghan sta s to objavo dejansko uspela usmeriti vse žaromete vase … In poleg milijonov, ki sta jih od Netflixa prejela na svoj že tako obilni bančni račun, sta zdaj še na neki način postala ameriška ljubljenčka. Kako ju bo svet gledal po prvem predvajanju dokumentarne serije, pa bomo šele videli. Vsekakor pranje perila pred očmi celega planeta ni najbolj plemenita gesta …

Njuna sreča je videti več kot pristna
Njuna sreča je videti več kot pristna.
Netflix

Harry kot Spiderman

Medtem pa je Harry poskrbel še za dobrodelno noto. Preoblekel se je v Spidermana in zaželel vesel božič otrokom družin, ki so v oboroženih spopadih izgubili svoje starše. 

Akcijo vodi Scotty's Little Soldiers, britanska dobrodelna organizacija, ki se ukvarja z družinami pripadnikov oboroženih sil, ki so izgubile svojce.

harry-&-meghan
Harry & Meghan
Netflix