stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kaj se dogaja s sanjskim moškim; kdo bo nasledil Gregorja Čeglaja?

A. M., 19.06.2021 21:00:00

Gregorjeva televizijska ljubezenska avantura se preveša v sklepno fazo, ki bo veliki finale dočakala v nedeljo, 4. julija, ob 20. uri na Pop TV.

Delite na:
Kaj se dogaja s sanjskim moškim; kdo bo nasledil Gregorja Čeglaja?
Razgaljeni Gregor Čeglaj ima na šov lepe spomine. Ana Gregorič

Ali si je Gregor Čeglaj, ki je v predstavitvi med drugim dejal, da si še kako želi malih Čeglajčkov, našel partnerko svojega življenja, bomo tako izvedeli prvi julijski vikend. A še preden se bo končala ta ljubezenska odisejada – kjer ne manjka dramatičnih preobratov, metuljčkov v trebuščku pa je malo manj –, na največji komercialni televiziji že iščejo novega moškega, za katerim se bodo obračali radovedni pogledi.

»Kakšen bo ljubezenski razplet, boste videli na televiziji, lahko pa vsem moškim, ki razmišljajo o prijavi, povem, da je to zagotovo življenjska priložnost, ki vam bo prinesla ogromno novih spoznanj o sebi in drugih. Jaz imam na snemalne dneve, čeprav so bili bolj naporni, kot sem pričakoval, samo lepe spomine,« nam je zaupal Gregor Čeglaj, ki je v eni izmed preteklih oddaj 24ur zvečer dejal, da ko bo neko dekle odšlo, ne bo več prepirov.

gregor-čeglaj, sanjski-moški
Kandidatke za sanjskega Gregorja čakajo v vrsti.
POP TV

Spletk ne zmanjka

Hm, je morda mislil ravno na Mary, ki je menda daleč najbolj ledena oseba oziroma tako mrzla, da se to opazi že med pogovorom? Odgovor na to vprašanje bomo izvedeli skozi zadnje prigode, kjer bo še kar nekaj drame, kot je bilo v zadnji nedeljski oddaji, ko se je vse skupaj vrtelo okoli Tjaše, ki gre ostalim dekletom še kako na živce. Še več, dekleta so rezervirala kavč s pripombo, da je zanjo in vse njene osebnosti ... kar nesramne so bile do nje. No, Gregor je opazil njeno slabo voljo, jo povabil na kavč na samem ... zaradi česar je bila še večja drama. Še pred tem pa je Tjaša na zmenku s sSanjskim moškim izkusila morda najlepši trenutek v svojem življenju. Bo tako tudi na koncu? Pustimo se presenetiti ...

Do konca šova bo padlo še nekaj hudih besed, a tudi poljubov.