Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Polkaholiki v mediteranskem melosu

PR, 15.04.2021 15:30:00

Polkaholiki so izdali novo balado, odo vsem dekletom in ženam. Naslov: LJUBLJENA.

Delite na:
Polkaholiki v mediteranskem melosu
Polkaholiki osvajajo vse več občinstva Neo Visuals

Polkaholiki so posneli balado v slovensko-mediteranskem melosu, odo vsem dekletom in ženam, z naslovom LJUBLJENA. Videospot za skladbo  je že takoj ob izidu v dobri uri dosegel 10.000 ogledov, več kot 200 komentarjev in 1.000 všečkov. 

Pred letom in pol so se štirje mladi fantje iz štajerske združili v zasedbo POLKAHOLIKI in opozorili nase sprva kot svež narodnozabavni "boyband". S predelavami slovenskih in hravških pop uspešnic v polko in s svojimi avtorskimi skladbami, tako polkami kot tudi pop-zabavnimi hiti POVEJ, POVEJ in SOBICA, so v tem času presegli več kot 10 milijonov ogledov njihovih videjev ter dokazali, da s svežim pristopom in preprosto energijo osvajajo vse več in več poslušalcev.

polkaholiki
Polkaholiki so za novo balado izbrali slovensko-mediteranski melos
Neo Visuals

Tokrat se v baladi LJUBLJENA, ki diši po mediteransko - slovenskem melosu, predstavljajo v nekoliko drugačni podobi.  

"Lepo je ljubiti in vsako jutro pogledat v LJUBLJENE oči, ki žarijo od sreče. Verjamemo, da lahko dekle, ki jo ljubiš večno, spoznaš tudi v zelo mladih letih," so ob izidu pesmi Ljubljena povedali Polkaholiki.

Posebna misija Polkaholikov

Fantje se s celotno svojo ekipo ob tem zahvaljujejo tudi krajinskemu parku Sečoveljske Soline, ki so omogočili snemanje videa z misijo, ki so si jo zadali Matic, Žiga, Rene in Gašper:

"Mladim želimo pokazati, kako lepa je Slovenija in kako dih jemajoči so lahko prizori slovenske narave. Ker imamo veliko oboževalcev in oboževalk vseh starosti, še posebej pa veliko mladih, smo si zadali nalogo, da predstavimo slovensko naravo v nekoliko drugačni luči. Naši videospoti dosegajo lepo število ogledov tako pri nas, kot na Hrvaškem in ponosni smo na to, da lahko preko njih poleg našega jezika širimo tudi lepote Slovenije. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Krajinskemu parku Sečoveljske soline za sodelovanje."