klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Neodkrita je ostala le skrivnostna nuna

A. M., 01.03.2021 15:30:44

Tretji del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je znova navdušil z odličnimi nastopi in velikimi presenečenji pod maskami.

Delite na:
Neodkrita je ostala le skrivnostna nuna
Nuna je zaenkrat še neodkrita. Planet TV

Že v petek sta zvezdniški ekipi razkrili masko črnega vrana, pod katero se je skrival Rok Ferengja, v nedeljo pa sta za novi presenečenji poskrbela Emkej, ki je snel masko modre pošasti, medtem ko je pod masko morskega konjička presenetila Neisha. V polfinale je odšla maska skrivnostne nune. Le kdo se skriva pod njo?

Dve zvezdniški ekipi (Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog), sta tokrat skupaj z gledalci ugibali, kdo se skriva pod maskami modre pošasti, skrivnostne nune, morskega konjička in črnega vrana. Že v petek sta obe ekipi pravilno uganili in razkrili, da se pod masko vrana skriva Rok Ferengja.

Klemen Slakonja, Rok Ferengja
Pod masko vrana se je skrival Rok Ferengja.
Planet TV

Ob razkritju je Rok povedal, da je nastopanje pod tako težko masko vse prej kot lahka naloga in dodal, da je bil precejšen zalogaj tudi prepevanje opere, vendar ne toliko zaradi petja samega, temveč bolj zaradi italijanščine. "Saj italijansko malce razumem, ampak vseeno je bilo treba besede malo povaditi in predvsem dodelati izgovorjavo, da ne bi česa narobe zapel in bi se mi kdo smejal. No, pa saj se mi bo verjetno vseeno," se je pošalil pevec, ki je na odru navdušil tudi z gibčnostjo, ko je pokazal svoje spretnosti v borilni veščini aikido.

emkej
Emkej je snel masko modre pošasti.
Planet TV

V nedeljo sta ekipi nato razkrili še dve maski in čeprav je Jasna Kuljaj menila, da se pod modro pošastjo skriva nekdo "s fuzbalerskimi nogicami", jo je pod masko pravzaprav pričakal raper Emkej. "Super je bilo, vroče je bilo, ampak je zabavno, tako da komaj čakam, da vidim, kaj smo naredili," je povedal po nastopu in priznal, da so mu največ težav povzročali plesni koraki, saj so bili ti zanj nekaj novega. "Malo sem izven svoje cone udobja in se še malo lovim, a v resnici je zakon, da se spravljam v takšne situacije, ker se mi zdi, da s tem tudi rastem," je dodal vedno pozitivni glasbenik, ki je nedavno izdal novi album.

Klemen Slakonja, Neisha
Pod masko morskega konjička je presenetila Neisha.
Planet TV

Pod masko navihanega morskega konjička pa je ekipi navdušila Neisha. "Občutek na odru je rahlo zmeden, ker skoraj nič ne vidiš, slišiš pa le navodila in matrico glasbe in nato slediš navodilom," je po nastopu povedala pevka in dodala, da je bila izkušnja edinstvena. Ker se redko odloči za sodelovanje v televizijskih oddajah, je bilo morda presenečenje še toliko večje. "Glejte do konca, napeto bo," še sporoča gledalcem in pravi, da bo tudi sama vsak petek in nedeljo "prilepljena na kavču z obrazom na zaslonu".

Rezultata sta bila na koncu oddaje izenačena, zato sta si zvezdniški ekipi razdelili tisoč evrov, ki sta jih namenili v dobrodelne namene. Legende so znesek namenile hiši zavetja Palčica, Triglav pa Karitasu Celje.

Kdo si ti?
V tretji oddaji smo spoznali štiri nove maske.
Planet TV

Kaj se nam obeta ta teden?

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo naslednjič na Planetu že v petek ob 19.45, ko bomo na bleščečem odru spoznali nove štiri maske (pisana mačka, konj v krilu, očarljiva miš in bojeviti tiger), pod katerimi se bodo znova skrivali znani Slovenci in Slovenke.