reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Ugodno oddam sina: To so novi kandidati

A. M., 28.01.2021 07:35:50

V zabavni resničnostni oddaji bodo tudi v drugi sezoni tekmovalci poskušali najti sorodno dušo, ki naj bi bila všeč še njihovi mami. Saj veste, mama najbolje ve, kaj je dobro za njenega sina!

Delite na:
Ugodno oddam sina: To so novi kandidati
Kandidati 2. sezone: Ivan, Josip, Bruno in Matej. POP TV

Če smo v prvi sezoni, ki se je ravnokar zaključila na POP TV, spoznali štiri samske moške, ki so živeli pri mami, nam bo druga sezona prav tako ponudila štiri kandidate, ki so tokrat stari od 24 pa do 33 let.

Samski moški bodo poskušali najti ljubezen svojega življenja

Tudi v drugi sezoni, kjer ne bo manjkalo takšnih in drugačnih spogledovanj, se bo vsakemu kandidatu predstavilo osem deklet. Na koncu, če bo vse po sreči, pa bo tu še zaročni ali pa celo poročni prstan. Saj veste, v ljubezni se nikoli ne ve, kaj vse dobrega (in tudi slabega) prinese.

Prva dva kandidata prihajata iz Zagreba

V prvi oddaji smo tako že spoznali Josipa Kotlarja (27) in Ivana Vukelića (33) ter njuni mami, Suzano in Dubravko. Josip, ki je zelo čustven in velik romantik, je študent Fakultete za šport, ki se v prostem času ukvarja z manekenstvom. Kot je dejal v predstavitveni oddaji, bi si želel najti dekle, ki je prav tako kot njegova mati - mistična, ambiciozna ter uravnotežena. Po ogledu sodeč se zdi, da je imela mama Suzana pri izbiri sedmih deklet glavno besedo!

Josip Kotlar, ugodno oddam sina
Josip Kotlar (27) z mamo Suzano (48).
POP TV

Ivan, ki je že bil tri leta poročen, a se v tem zakonu ni počutil srečnega in zadovoljnega, tako da se je na koncu odločil za ločitev, je po poklicu igralec. Idealno žensko opisuje kot čutno, nežno, pozitivno, kreativno, polno ljubezni in kompromisa, kakopak s smislom za humor. Kandidatke so ga v prvi oddaji večkrat spravile v zadrego, saj je tu in tam ostal brez besed. No, koncu je vendarle izbral sedem deklet, kakopak z mamino pomočjo.

Ivan Vukelić, Ugodno oddam sina
Ivan Vukelić (33) z mamo Dubravko (66).
POP TV

Druga dva kandidata - eden prihaja iz Požege, drugi pa iz Velike Gorice

V drugi epizodi pa se nam bosta predstavila še preostala dva moška. Bruno Filipović (24), ki se je poskušal prebiti v svet profesionalnega nogometa, a se je moral po poškodbi gležnja odpovedati svojim sanjam, je mladi Slavonec, po poklicu ekonomist, ki bo s pomočjo obeh staršev, Brigite in Mileta, poskušal najti svojo boljšo polovico. Mladenič, ki si želi postati priznan fotograf, je ponosen na svoje starše in njuno zvezo, takšen zakon pa bi si želel tudi sam.

Bruno Filipović, ugodno oddam sina
Bruno Filipović (24) v družbi mame in očeta, Brigite (54) in Mileta (48).
POP TV

Zadnji kandidat Matej Mlađenović (29) je lastnik nočnega kluba, ki ga ja zgradil sam in kjer včasih tudi sam poprime za mikrofon in zabava goste. Prihaja iz Velike Gorice. V iskanje prave ljubezni se bo podal z mamo Ljiljano. 29-letni mladenič ob tem še dodaja, da mora biti njegova ženska po karakterju močna in seveda čedna.

Matej Mlađenović, ugodno oddam sina
Matej Mlađenović (29) z mamo Ljiljano (51).
POP TV

Pri zabavni oddaji Ugodno oddam sina gre za licenčni šov Warner Brothers International Television, ki so ga predvajali že v 16-ih državah.