Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Anja in Robert z božično pesmijo v njunem stilu

PR, 02.12.2020 20:15:13

Potem, ko sta poleti posnela priredbo uspešnice 90-ih let, Kraljica noči, sta Anja Ramšak in Robert Roškar sedaj presenetila z bodočo zimsko uspešnico.

Delite na:
Anja in Robert z božično pesmijo v njunem stilu
Anja Ramšak in Robert Roškar z božičnim hitom. Radio 1

Voditelja na Radiu 1 sta znova »udarila«. Priredila sta velik božični hit Mariah Carey, All I want for Christmas is you in ga naslovila "Le s teboj za Božič bi bila (HO HO HO cover)".

»Po poletni uspešnici Kraljica noči se nama je zdelo, da potrebujemo tudi nekaj, čemur se bomo režali in kar bomo prepevali tudi v veselem decembru. In kako to boljše naredit kot z božičnim evergreenom po najino seveda. V bistvu midva nisva toliko pevca kot dva človeka, ki se zabavata in to je važno. Tudi, če človek »fuša«, a ne Roši,« je dejala Anja, Roši pa ji je potrdil.

»Zame vesoljna Slovenija ve, da fušam, zato od mene nimajo nobenih pričakovanj in jih tudi ne morem razočarat. Anja pa zna peti, vsa čast. Ona poje, jaz fušam, vrhunski tandem! In zdaj se bo seveda marsikdo vprašal, zakaj sva si izmed vseh božičnih pesmi izbrala ravno All I Want For Christmas Is You? Preprosto, to je moja najljubša božična pesem, vrtim si jo tudi poleti na morju,« je dejal Robert, ki zase pravi, da ni pevec, ampak recitator in v tej vlogi se počuti vrhunsko.

Anja in Robert sta se na snemanju spota odlično zabavala.

anja-ramšak, robert-roškar, božični-hit
Anja Ramšak in Robert Roškar z božičnim hitom.
Radio 1

»Videla sem dotične dele Roškarjevega telesa in tega zdaj ne morem izbrisati iz glave,« je v smehu dejala voditeljica, Robert pa je razložil zakaj se je šlo.

»Oblekel sem božične gate HO HO HO, ki so bile v univerzalni velikosti in so bile ekstremno majhne. Pol zadnjice mi je gledalo ven, tako da se nisem smel obrnit. Anja je ob tem seveda veselo zavijala z očmi. (smeh). Ljudje me sprašujejo, kako sem se lahko zvlekel v Anjino žensko božično oblekico. Saj ni njena! Ona nosi svojo velikost, jaz sem si zase kupil tisto za ženske z močnejšo postavo velikosti 5XL,« je v smehu zaključil Roškar.