ženska vesolje Dobra karma

16 jasnih primerov, kako nam vesolje pošilja ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

4_luka basi raay Svet24.si

Luka Basi med karanteno končno nadoknadil čas za...

protesti, zda, george-floyd, 30.-5 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ob vse bolj nasilnih protestih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

POLKAHOLIKI (SOBICA)-67 Najstnica.si

Nesreča med snemanjem videospota

V Slovenijo prihaja največji tematski park Hotel Transilvanija

Oglasno sporočilo, 05.09.2019 10:40:16

Želite spoznati glavne junake filmov in serije Hotel Transilvanija? Bi radi obiskali Drakulin dvorec in postali eden od gostov njegovega hotela oz. pošast?

Delite na:
V Slovenijo prihaja največji tematski park Hotel Transilvanija
Zabavni liki iz priljubljenega filma bodo obiskovalce vabili v svoj hotel .

V Slovenijo prvič prihaja največji tematski park Hotel Transilvanija, ki bo velik kar 100 kvadratnih metrov, postavljen pa bo v pritličju Cityparka, največjega nakupovalnega središča pri nas, nasproti trgovine Interspar. Družine z otroki si bodo lahko edinstven park brezplačno ogledale in vanj vstopile od sobote, 7. septembra, do ponedeljka, 16. septembra. Tematski park lahko med tednom obiščete med 16. in 20. uro, ob sobotah med 11. in 20. uro ter ob nedeljah med 11. in 15. uro.

Obiskovalci bodo razdeljeni v skupine. Ekipo bodo sestavljali starši, otroci in animator. Dvorec je zasnovan s tremi predori za pobeg, v njih pa vas čakajo glavni junaki. V preddverju bo Drakulin predor, kjer bodo interaktivne igre s presenečenji (skrite kode, ključi, slepe ulice ipd.). V tem delu boste poskušali najti pot do Frankensteinovega laboratorija. Tam boste med drugim naleteli na provokativne tipke, ki bodo sprožile števila presenečenja in več zvočnih in svetlobnih učinkov. Ko boste uspeli pobegniti, boste prispeli do predora mumije Ožbeja (Murray), kjer boste morali biti še posebej pazljivi. Skrite skale lahko namreč sprožijo laserske učinke. Ko boste laserjem uspeli pobegniti, boste lahko izstopili iz predora in prispeli do cilja ter tako postali prava pošast.

Hotel Transilvanija vodi Vlad Tepeš (Drakula) kot najbolj priljubljeno zatočišče za pošasti pred ostalim svetom. Te pošasti so zabavne, vsaka pa ima krasno osebno zgodbo. V njih je nekaj človeškega in zato so dostopne, prikupne in prijazne.

Potem ko bodo obiskale Ljubljano, se bodo med 19. septembrom in 28. septembrom preselile v Citycenter Celje, med 1. oktobrom in 10. oktobrom pa v Europark Maribor.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.