phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

4_Helena Blagne_Led in sol_foto_2) Svet24.si

Kdo je skrivnostni ljubimec Helene Blagne?

michel stephan pl1 Reporter.si

Tožilstvo prikriva sporni sklep glede kemika dr. ...

aleksandra pivec, matej tonin, zdravko počivalšek, janez janša, vlada Svet24.si

V pogodbi tudi uvedba naborništva, dvig denarja ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Janša 3.0 bo v vladi močan kot še nikoli

maja-đukanović Njena.si

Sanjski moški: Našli smo izginulo Majo

Princ Harry, Anglija Njena.si

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti...

V Cityparku si lahko najmlajši na zabaven način pridobijo nove igrače

Oglasno sporočilo, 08.10.2019 14:30:00

Imate doma omare igrač, ki jih ne potrebujete? So se vaši najmlajši naveličali svojih starih igrač in bi jih radi zamenjali? Naj plišasti medvedki, knjige in avtomobilčki zaživijo v novem domu.

Delite na:
V Cityparku si lahko najmlajši na zabaven način pridobijo nove igrače
Otroški bazar bo potekal v sklopu že tradicionalnega družinskega dne. .

V Cityparku, največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas, v soboto,12. oktobra, od 16. do 19. ure, organizirajo otroški bazar igrač. Ta bo potekal v sklopu že tradicionalnega družinskega dne.

Otroci bodo lahko brezplačno rezervirali svojo stojnico v Cityparku in na njej postavili svoje stare igrače. Lahko jih bodo prodali obiskovalcem, izmenjali z otroki na sosednjih stojnicah ali jih podarili ter s tem še komu polepšali dan. Bazar igrač je namenjen otrokom, starim od 6 do 14 let. Otroci se bodo tako poslovili od igrač, ki so se jih naveličali, in si na zabaven način pridobili nove. Najmlajši bodo tako lahko preizkusili svojo podjetniško žilico na družbeno odgovoren in naravi prijazen način.

Prijava je možna preko spletne strani www.citypark.si, na Info točki ali v otroškem igrišču v Cityparku.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.