ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

V Cityparku pustovanje s Čuki, Challetom Salletom in z Majo Oderlap

PR, 19.02.2020 10:14:46

V Cityparku, največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas, bo od petka, 21. februarja, do torka, 25. februarja, vse v znamenju pusta. Nakupovalne ulice bodo zavzele pustne šeme, pustovanje bo spremljal bogat spored, obeta se nora zabava.

Delite na:
V Cityparku pustovanje s Čuki, Challetom Salletom in z Majo Oderlap
čuki. Marko Delbello Ocepek

Že v petek, 21. februarja, ob 16. uri bodo nakupovalno središče obiskali ptujski kurenti. Odgnali bodo zimo in priklicali pomlad ter dobro letino. Obiskovalci se bodo lahko z njimi tudi fotografirali.

Naslednji dan, na pustno soboto, ob 17. uri čaka maškare glasbeno-plesna zabava s priljubljeno skupino Čuki in pestrim programom.

Rajanje se bo v Cityparku nadaljevalo tudi na pustni torek, 25. februarja, ki ga bo s programom za najmlajše malo pred 18. uro popestrila pevka Maja Oderlap. Pozneje, ob 18. uri, pa bodo obiskovalci lahko tudi zarapali skupaj s Challetom Salletom, najpopularnejšim slovenskim raperjem ta hip.

V Cityparku bodo program popestrili tudi z izborom najzanimivejših mask, za katere bodo pripravili posebne nagrade. Maškare, male in velike, bodo razveselili tudi z brezplačnimi krofi.

Veliko jih že ima izbran pustni kostum zase ali svojega otroka, tisti, ki še nimajo ideje, kaj bodo oblekli, pa lahko tudi v Cityparkovih trgovinah najdejo veliko izbiro različnih trendovskih pustnih oblačil in dodatkov.