erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

pes, kent, Svet24.si

"Ker se v 10 letih nisem naučil biti priden ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

Aleksandra Pivec Svet24.si

Vodstvo Desusa je grozilo predsednici ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

V Cityparku pustovanje s Čuki, Challetom Salletom in z Majo Oderlap

PR, 19.02.2020 10:14:46

V Cityparku, največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas, bo od petka, 21. februarja, do torka, 25. februarja, vse v znamenju pusta. Nakupovalne ulice bodo zavzele pustne šeme, pustovanje bo spremljal bogat spored, obeta se nora zabava.

Delite na:
V Cityparku pustovanje s Čuki, Challetom Salletom in z Majo Oderlap
čuki. Marko Delbello Ocepek

Že v petek, 21. februarja, ob 16. uri bodo nakupovalno središče obiskali ptujski kurenti. Odgnali bodo zimo in priklicali pomlad ter dobro letino. Obiskovalci se bodo lahko z njimi tudi fotografirali.

Naslednji dan, na pustno soboto, ob 17. uri čaka maškare glasbeno-plesna zabava s priljubljeno skupino Čuki in pestrim programom.

Rajanje se bo v Cityparku nadaljevalo tudi na pustni torek, 25. februarja, ki ga bo s programom za najmlajše malo pred 18. uro popestrila pevka Maja Oderlap. Pozneje, ob 18. uri, pa bodo obiskovalci lahko tudi zarapali skupaj s Challetom Salletom, najpopularnejšim slovenskim raperjem ta hip.

V Cityparku bodo program popestrili tudi z izborom najzanimivejših mask, za katere bodo pripravili posebne nagrade. Maškare, male in velike, bodo razveselili tudi z brezplačnimi krofi.

Veliko jih že ima izbran pustni kostum zase ali svojega otroka, tisti, ki še nimajo ideje, kaj bodo oblekli, pa lahko tudi v Cityparkovih trgovinah najdejo veliko izbiro različnih trendovskih pustnih oblačil in dodatkov.