nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

ženske tekmovalke Njena.si

Zvezde plešejo: Zvezdniškim damam so dodelili ...

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Spektakularni koncert v Zagrebu

Oglasno sporočilo, 24.07.2019 11:30:00

Kralj zabave vseh generacij Dražen Zečić bo 21. oktobra ob 20. uri nastopil v veliki koncertni dvorani Vatroslav Lisinski v Zagrebu in tako poskrbel za pravo mero glasbene ekstaze.

Delite na:
Spektakularni koncert v Zagrebu
Dražen Zečić Promocijsko gradivo

V svoji dolgi in uspešni karieri je Dražen Zečić izdal petnajst studijskih albumov in številne kompilacije. Prejel je mnoge nagrade, med njimi tudi porina za najboljši album zabavne glasbe Nitko nema dva života leta 1998.

Omenjeni album, kot tudi albumi Boem u duši (1995), Još se sjećam jedne žene (1999) in Ti si život moj (2001), so bili prodani v platinasti in diamantni nakladi, zato ne preseneča, da so pri založbi Croatia Records Dražena Zečića vpisali na seznam najelitnejših in najbolj iskanih pevcev.

Dražen je osvajal najbolj iskane koncertne prostore in na splitskem Žnjanu leta 1998 priredil nepozabni koncert pred 20.000-glavo množico. Enako impresiven koncert je imel pred osmimi leti v puljski Areni. Zato je spektakularni koncert v zagrebškem glasbenem hramu tako težko pričakovan. To bo priložnost, da Dražen ponovno pokaže svoj avtorski in izvajalski potencial. Na koncertu bo z grupo Banana zapel svoje največje uspešnice in ob spremljavi orkestra nekaj najljubših pesmi, ki niso del njegovega stalnega repertoarja. Čeprav je večino njegovih pesmi navdihnila nesrečna ljubezen, na koncertih vedno vladata dobra zabava in pozitivna energija.