zaupanje 3 Dobra karma

Mikročipi, kode in pečati so nas zasužnjili - ...

pes, kent, Svet24.si

"Ker se v 10 letih nisem naučil biti priden ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

Aleksandra Pivec Svet24.si

Vodstvo Desusa je grozilo predsednici ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Prva oddaja 2. sezone oddaje Pri Črnem Petru bo pustno obarvana

PR, 19.02.2020 12:40:52

Že v petek, 21. februarja, se na Planetu začenja nova sezona zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, ki bo s prvim delom poskrbela za pustno in evrovizijsko vzdušje. "Prva oddaja v novi sezoni bo popolnoma odbita," pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

Delite na:
Prva oddaja 2. sezone oddaje Pri Črnem Petru bo pustno obarvana
. .

 Že v petek ob 20. uri nas bo v prvi oddaji druge sezone pozdravila ekipa oddaje Pri Črnem Petru. Pustno in evrovizijsko obarvana oddaja bo obujala spomine z Rebeko Dremelj, ansamblom Roka Žlindre, Regino in Alenko Gotar ter poskrbela za poseben poklon Sestram in legendarni skupini ABBA.

Ana_PRI CRNEM PETRU 1_089.JPG
.
.

"Prva oddaja v novi sezoni bo popolnoma odbita," pravi voditeljica Jasna Kuljaj, ki bo oddajo vodila pustno preoblečena v slovensko divo, v novi sezoni pa napoveduje tudi nekaj sprememb, a ker se oddaja odvija v stilu nadaljevanke, nam vseh še ne more razkriti: "Eno je zagotovo: našim gledalcem ne bo dolgčas in želimo si, da nas bodo z dobro gledanostjo še naprej nagrajevali."

Avtor oddaje Jože Potrebuješ pa medtem napoveduje nov izziv za junake najbolj televizijske gostilne Pri Črnem Petru, saj je gostilna, v katero tako radi zahajajo, ostala brez najemnika. Bodo kos novim izzivom?

Ana_PRI CRNEM PETRU 1_130.JPG
.
.

Prvi del 2. sezone bo na Planetu že v petek ob 20. uri, ob 21.30 pa bo premiero doživela tudi satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki začenja že 11. sezono.

Ana_PRI CRNEM PETRU 1_154.JPG
.
.