favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Premierne projekcije družinske komedije KOŠARKAR NAJ BO 2 po Sloveniji navdušile tako otroke kot odrasle

Oglasno sporočilo, 30.09.2019 16:00:00

Družinska komedija KOŠARKAR NAJ BO 2, za katero lahko po odzivih gledalcev vseh starosti, ki so si film premierno ogledali včeraj, že rečemo, da bo filmski hit, je že na rednem sporedu slovenskih kinematografov.

Delite na:
Premierne projekcije družinske komedije KOŠARKAR NAJ BO 2 po Sloveniji navdušile tako otroke kot odrasle
Košarkar naj bo .

Pretekli petek je za filmsko ekipo minil v znamenju gostovanj na premiernih projekcijah, ki so jih v Mariboru, Celju in Ljubljani pripravili za več kot 2500 šolarjev. Zvečer je v ljubljanskem Koloseju sledila še svečana premiera.

KOŠARKAR NAJ BO 2_ Matija Brodnik_Gaja Filač.JPG
Matija Brodnik in Gaja Filač
.

gaja3
Košarkar naj bo 2
Gustav film

Dopoldanskim premiernim projekcijam v Mariboxu v Mariboru, Cineplexxu v Celju in ljubljanskem Koloseju, so sledila druženja s scenaristom filma Primožem Suhodolčanom in režiserjem Borisem Bezićem ter mladimi igralci Klemnom Kostrevcem, Matijo BrodnikomGajo Filač, Domnom Novakom, ki se jim je na večerni premieri v Koloseju pridružila celotna ekipa filma z igralci Ladom Bizovičarjem, Markom Miladinovićem in Ano Mario Mitič.

KOŠARKAR NAJ BO 2_premierne projekcije (9).jpg
Košarkar naj bo 2
.

KOŠARKAR NAJ BO 2_Maribox (15).jpg
Košarkar naj bo 2
.

KOŠARKAR NAJ BO 2_premierne projekcije (18).jpg
Top najstnica Zoja Šuc
.

Veselo vzdušje sta popestrili uradni pesmi filma Na vrhu in Šampioni, ki ju izvajata BQL, zbrane šolarje pa so še pred ogledom filma ogrele članice plesne šole Miki ter košarkarji Sokoli, ki so prav tako del filma. Za akrobatske vložke je na večerni premieri poskrbela akrobatska skupina Dunking Devils.

KOŠARKAR NAJ BO 2_premierne projekcije (32).jpg
Dunking Devils
.

Film KOŠARKAR NAJ BO 2 je nastal v produkciji Gustav filma in koprodukciji RTV SLOVENIJA, s sofinanciranjem Slovenskega filmskega centra.  Kot koproducenti so sodelovala še podjetja  Mb Grip, Studio Ritem, Unicasting in Pecl.

O ZGODBI

Družinska komedija KOŠARKAR NAJ BO 2 nadaljuje duhovito pripoved o Ranti, fantu, ki je tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval. O nerodnem in tako lenem fantu, da je morala zvečer postelja sama k njemu, sicer je kar stoje zaspal. Tako je bilo dokler ni usoda v njegove roke položila košarkarske žoge, ki mu je spremenila življenje ...

KOŠARKAR NAJ BO 2_Domen Novak_Lado Bizovičar.JPG
Domen Novak in Lado Bizovičar
Arhiv

KOŠARKAR NAJ BO 2_Gojmir Lešnjak_Klemen Kostrevc.JPG
Gojmir Lešnjak in Klemen Kostrevc
Arhiv

Ranta je postal izjemen športnik in privlačen mladenič. S tem je prišla tudi prva ljubezen Metka, ki jo je kljub oviram uspel osvojiti s pomočjo najboljšega prijatelja - glasnega in drznega Smodlaka. Z njim in Metko ob strani je Ranta dosegal višave na vseh področjih.

Drugi del filma nadaljuje zgodbo prvega, a leto kasneje. Na videz je vse v najlepšem redu, ko poletno predpočitniško vzdušje pretresejo nepredvidene šolske obveznosti, ljubezenske težave in košarkarski zapleti. Toda Ranta in druščina se ne dajo ...

KOŠARKAR NAJ BO 2_premierne projekcije (11).jpg
BQL
.