Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Eva Boto znova koncertira

Alesh Maatko, 24.07.2020 18:28:35

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Eva Boto znova koncertira
Priklon po zaključku Evinega koncerta Matjaž Kosmač - MaKo Studio

Postavna Korošica Eva Boto se kljub krizi prireditev zaradi koronavirusa ne ustavlja. Po akustičnem druženju v Dolenjskih Toplicah je Eva pred dnevi v Rožnem vrtu na portoroški plaži pripravila samostojni koncert z bendom.

Na prizorišču, ki je bilo zaradi ukrepov zmanjšano in številčno omejeno, je Eva Boto z odličnim bendom obalni publiki predstavila opus svojih pesmi s premiernega albuma in nekatere popularne motive iz šova Znan obraz ima svoj glas, na katerem je lani zmagala.

»Bilo je čarobno in tako sproščena, kot sem bila tukaj, nisem bila že dolgo. Rožni vrt v Portorožu je eden najlepših koncertnih prizorišč v Sloveniji in kapo dol, da se kljub vsem ukrepom dogajajo tako lepi koncerti. Bilo je nepozabno po štirih mesecih stati na odru z bendom in deliti vse lepe trenutke s člani benda in z občinstvom. Po odzivih sodeč, mislim, da smo vsem pričarali nepozaben večer,« je po koncertu dejala Eva Boto, ki v podobnem ritmu nadaljuje tudi avgusta, ko bo ob nekaterih akustičnih večerih in koncertih nastopila po Sloveniji.

Njen zadnji singel, skladba Lepo je živet z njenega premiernega albuma, je odlično sprejet tako po radijih, na YouTubu videu kot seveda na koncertih, za katere upa, da se čim prej vrnejo v prejšnjem obsegu. Še pred tem pa nekdanja evrovizijska predstavnica sporoča: »Uživajte poletje, pazite nase in mislim, da se lahko ob držanju ustreznih ukrepov vseeno imamo lepo. Želim vam lepo, dolgo in sonca polno poletje.«

★★★ REVIJA NOVA ★★★