horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 22. oktobra

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

klobasa Njena.si

Kako na njuno vedenje v šovu gledata mama in ...

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Dwayne Johnson: Spregovoril o svoji poroki

T. J., 13.09.2019 13:00:00

Ameriški igralec in filmski producent Dwayne Johnson, znan tudi kot The Rock, je razkril, da je imel popolno poroko. Akcijski zvezdnik, ki je maja dopolnil 47 let, in njegova dolgoletna življenjska sopotnica, 34-letna pevka Lauren Hashian, sta si usodni da pred kratkim dahnila na havajskem otoku Kauai.

Delite na:
Dwayne Johnson: Spregovoril o svoji poroki
Dwayne Johnson in Lauren Hashian Profimedia

Za Dwayna je bila poroka fantastična tudi zato, ker mu je poročne načrte uspelo dolgo skrivati pred radovedno javnostjo.

»Počutim se čudovito. Slovesnost je bila prekrasna, resnično je bilo fenomenalno. Bilo pa je tudi zelo mirno. Poroko sva ohranila v tajnosti. Bila je zasebna in bila je popolna,« je dejal mišičasti junak filmske serije Hitri in drzni, ki pa je moral poročno potovanje preložiti, saj je obiskal Disneyjevo prireditev D23 Expo. »Žena me čaka in zdaj moram odleteti nazaj, da bova šla lahko na medene tedne.

To bo čudovito, preprosto fantastično bo!« je še 'napovedal' navdušeni Dwayne, ki ima z Lauren dva otroka, s svojo prvo ženo, 50-letno filmsko producentko Dany Garcia, pa enega. Mimogrede, Dwayne je trenutno najbolje plačani igralec v Hollywoodu. V zadnjem letu dni je namreč zaslužil okoli 81 milijonov evrov, kar je bilo dovolj, da je zasedel prvo mesto nedavno objavljene Forbesove lestvice največjih zaslužkarjev med igralci.    

 Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 36, 30. 8. 2019