018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

princ harry, meghan marklejpg Svet24.si

FOTO: Za Harryja in Meghan bo vsega konec 1. ...

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Deseta sezona Kuharskega mojstra na Planetu

PR, 30.01.2020 16:02:21

V petek, 31. januarja, bo na Planetu prvi del najnovejše, 10. sezone ameriškega Kuharskega mojstra, katerega prepoznavni obraz je Gordon Ramsay. Nova sezona Kuharskega mojstra bo na Planetu kot doslej od ponedeljka do petka ob 17. uri.

Delite na:
Deseta sezona Kuharskega mojstra na Planetu
. .

V deseti sezoni Kuharskega mojstra (MasterChef), ki se je v ZDA zaključila minulo jesen, se v vlogi sodnikov vračajo Gordon Ramsay, Aaron Sanchez in Joe Bastianich. Veliko bo tudi zvezdniških gostov, tekmovalci bodo med drugim spoznali (in poskusili navdušiti) manekenko Alessandro Ambrosio in Nigello Lawson, najboljši pa bo na koncu prejel 250 tisoč ameriških dolarjev in možnost, da se izuri v restavracijah enega od sodnikov.

Kuharski mojster je izjemno priljubljen tudi zato, ker nagovarja vse ljubitelje hrane in pripravo jedi prikazuje na povsem drugačen način kot običajne kuharske oddaje, trdi Ramsay, ki je tudi izvršni producent oddaje. "Vsakdo, ki ima rad hrano, lahko v oddaji izve kaj novega," pravi in dodaja: "V oddaji tekmujejo amaterski kuharji s strastjo in željo, da bi postali najboljši. Svetujemo jim, vržemo jih v težke preizkušnje in na koncu se izkaže talent."

Čeprav je Ramsay znan po svojih vročekrvnih izbruhih, pa tekmovalci razkrivajo, da je delo z mojstrom pravzaprav zelo zabavno, saj je zelo pozitiven in ekipo vedno nauči kakšnega novega kuharskega trika. Ramsay se od obetavnih kuharjev prav tako pogosto poslovi s ponudbo, da jim pomaga pri iskanju dela in nekdanji tekmovalci zatrjujejo, da slavni chef drži svojo besedo.

V prvem delu 10. sezone Kuharskega mojstra, ki bo na Planetu že v petek ob 17. uri, se bo 36 kuharjev predstavilo trem sodnikom z željo, da bi se uvrstili med 20 najboljših. A da bi prejeli močno želeni predpasnik, bodo morali tekmovalci prestati avdicijo in navdušiti sodnike. Eden od tekmovalcev se bo tokrat že tretjič potegoval za možnost sodelovanja v oddaji, prav tako bodo svojo priložnost iskali nadobudni kuharji različnih poklicev, tudi ribič, študent s Harvarda, oblikovalka čevljev in nekdanja zasliševalka v vojski.