018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. februarja

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Čustveni dogodek ob tragedijah in zmagah

M. K., 14.02.2020 20:00:26

Tokratna podelitev je bila zelo čustvena, saj je v nedeljo v helikopterski nesreči v Kaliforniji umrl Kobe Bryant, eden najboljših košarkarjev vseh časov. Z ganljivimi posvetili so ga na prireditvi počastili številni nagrajenci, saj je podelitev nagrad potekala prav v losangeleški dvorani, kjer je Bryant igral za Lakerse. Tako voditeljica kot nastopajoči in dobitniki nagrad so se v šovu večkrat poklonili legendi košarkarske scene.

Delite na:
Čustveni dogodek ob tragedijah in zmagah
Zaljubljenca Gwen in Blake sta dvorano napolnila z romantiko. Profimedia

Podelitev je odprla pevka Lizzo, nominiranka za kar osem zlatih gramofonov, s skladbo Cuz I Love You. Dogodek se je nato odel v country slog, ko sta na oder stopila zaljubljenca Gwen Stefani in Blake Shelton ter zapela svojo pesem Nobody But You.

grammy
Grammy za najboljšo izvedbo rap skladbe sta v imenu preminulega avtorja in v spremstvu njegove družine prevzela John Legend in DJ Khaled.
Profimedia

Po dolgem času, skoraj dveh letih premora, se je na svetovni oder vrnila Demi Lovato. Za odsotnost sta kriva zanjo skoraj usodno predoziranje in odvisnost, ki jo je pestila. Ob tej priložnosti je s solzami v očeh predstavila svojo novo pesem Anyone, ki jo je spisala tik pred predoziranjem. Nastop je bil zaradi tega še toliko bolj čustven, saj besedilo pesmi predstavlja njeno takratno stanje in klic na pomoč.

grammy
Za nekaj klasičnega pridiha je na dogodku posrbel nastop baletke Misty Copeland.
Profimedia

Sharon in Ozzy Osbourne sta podelila zlati gramofon za najboljšo izvedbo rap skladbe (Higher) preminulemu Nipseyju Husslu. Reper je bil ustreljen pred eno od svojih trgovin lani aprila. Bil je aktivist na področju boja proti strelnemu orožju, veliko se je dobrodelno udejstvoval, še posebej v podporo mladim iz revnejših sosesk na osnovnih in srednjih šolah. Nagrado sta v njegovem imenu na odru sprejela John Legend in DJ Khaled, ki sta se pozneje v družbi drugih glasbenikov z »medlejem« njegovih uspešnic poklonila preminulemu prijatelju.

grammy
Sharon in Ozzy Osbourne sta podelila zlati gramofon preminulemu Nipsejyu Husslu.
Profimedia

Presenečenje večera je bil zagotovo nastop skupine Aerosmith z udarno različico skladbe Walk This Way.

grammy
Aerosmith so gledalce dvignili na noge z legendarno skladbo Walk This Way.
Profimedia

Kraljica večera Billie Eilish je zapela pesem When the Party's Over. Brat Finneas jo je spremljal na klavirju. Z izjemnim glasom je dokazala, da si zasluži vse podeljene nagrade.

grammy
Ariana Grande je navdušila s svojim nastopom v spremstvu plesalk v elegantnem spodnjem perilu.
Profimedia

Z nostalgično izvedbo legendarne pesmi I Sing the Body Electric iz filma Fame so navdušile Camila Cabello, Cyndi Lauper in baletka Misty Copeland. S tem so se poklonile Kenu Ehrlichu, ki je že 40. leto producent podelitve nagrad.

grammy
Demi Lovato je solznih oči prvič predstavila svoj novi singel Anyone.
Profimedia

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 5, 30.1.2020