stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Borilni spektakel WFC 24 s prenosom na Planetu

PR, 08.01.2020 10:43:00

V nedeljo, 19. januarja, bo na Planetu prenos največjega borilnega spektakla WFC 24. Za šampionski pas težke kategorije se bosta spopadla še neporaženi orjak iz Litije Luka Podkrajšek in Viktor Vasić iz Bosne in Hercegovine. Med šestimi slovenskimi tekmovalci bo tudi krstni nastop Monike Kučinič.

Delite na:
Borilni spektakel WFC 24 s prenosom na Planetu
. Promocijsko gradivo

V nedeljo, 19. januarja, bo v ljubljanski Hali Tivoli že 24. izvedba borilnega dogodka WFC (World Freefight Challenge), ki si ga bomo ob 20. uri ogledali tudi na Planetu. Vrhunec borilnega spektakla bo obračun med Slovencem Luko Podkrajškom in Bosancem Viktorjem Vasićem, ki se bosta v glavni borbi večera udarila za šampionski pas težke kategorije. "Viktor ne bo mačji kašelj. Pogledal sem si njegovo borbo, spoštujem ga kot borca in lahko povem, da bova zagotovo pričarala odlično borbo," je povedal Podkrajšek.

Prvič v zgodovini teh dogodkov se bodo borci namesto v ringu pomerili v kletki. Videli bomo deset borb, med šestimi slovenskimi tekmovalci pa bo nastopil tudi Jakob Nedoh, eden najbolj perspektivnih borcev pri nas, medtem ko bo Monika Kučinič doživela svoj krstni nastop.

Dogodek WFC 24 - BRAVE si boste lahko na Planetu ogledali v nedeljo, 19. januarja, ob 20. uri, priprave na dogodek pa spremljamo tudi na spletni strani. Komentator prenosa bo Gašper Bolhar, ki se mu bosta pridružila Denis Porčič – Chorchyp in Bor Bratovž.