grizenje nohtov, okužba Svet24.si

FOTO: Zaradi grde razvade staknil okužbo in ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

profimedia-0492510267 Svet24.si

Ljubezensko prekletstvo najbolj znane kraljevske ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Prvi sum koronavirusa pri naših severnih sosedih,...

fantasy-4655368_1920 Dobra karma

Tarot napoved: ne vztrajajte v nečem, kar vam ...

sara2 Njena.si

Neprepoznavna: Sara iz Reke ljubezni si je nadela ...

mijo Njena.si

Mijo presenetil: Seks v šovu Sanjski moški?!

Borilni spektakel WFC 24 s prenosom na Planetu

PR, 08.01.2020 10:43:00

V nedeljo, 19. januarja, bo na Planetu prenos največjega borilnega spektakla WFC 24. Za šampionski pas težke kategorije se bosta spopadla še neporaženi orjak iz Litije Luka Podkrajšek in Viktor Vasić iz Bosne in Hercegovine. Med šestimi slovenskimi tekmovalci bo tudi krstni nastop Monike Kučinič.

Delite na:
Borilni spektakel WFC 24 s prenosom na Planetu
. Promocijsko gradivo

V nedeljo, 19. januarja, bo v ljubljanski Hali Tivoli že 24. izvedba borilnega dogodka WFC (World Freefight Challenge), ki si ga bomo ob 20. uri ogledali tudi na Planetu. Vrhunec borilnega spektakla bo obračun med Slovencem Luko Podkrajškom in Bosancem Viktorjem Vasićem, ki se bosta v glavni borbi večera udarila za šampionski pas težke kategorije. "Viktor ne bo mačji kašelj. Pogledal sem si njegovo borbo, spoštujem ga kot borca in lahko povem, da bova zagotovo pričarala odlično borbo," je povedal Podkrajšek.

Prvič v zgodovini teh dogodkov se bodo borci namesto v ringu pomerili v kletki. Videli bomo deset borb, med šestimi slovenskimi tekmovalci pa bo nastopil tudi Jakob Nedoh, eden najbolj perspektivnih borcev pri nas, medtem ko bo Monika Kučinič doživela svoj krstni nastop.

Dogodek WFC 24 - BRAVE si boste lahko na Planetu ogledali v nedeljo, 19. januarja, ob 20. uri, priprave na dogodek pa spremljamo tudi na spletni strani. Komentator prenosa bo Gašper Bolhar, ki se mu bosta pridružila Denis Porčič – Chorchyp in Bor Bratovž.