GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Uživajte v aktivnem življenjskem slogu

Oglasno sporočilo, 11.05.2018 15:20:06

Življenje je lahko aktivno in polno le, če se dobro fizično in psihično počutimo. V Medexu so zato to pomlad še okrepili obstoječi linijo zdravega, aktivnega življenja z Beljakovinskimi kroglicami in izdelkom Gelée royale sport.

Delite na:
Uživajte v aktivnem življenjskem slogu
Medex

Beljakovine so pomemben del naše prehrane, saj jih potrebujemo za normalno delovanje. Prisotne so namreč v vseh celicah, kjer imajo poglavitno vlogo, od njih so odvisni vsi življenjski procesi. Beljakovinske kroglice, novost v Medexovi ponudbi, so na voljo v dveh okusih – mlečna čokolada in bela čokolada z vanilijo. Z njimi boste poskrbeli za hiter in učinkovit vnos beljakovin v telo. Priporočamo jih tudi takrat, ko z drugimi obroki ne zaužijemo dovolj beljakovin in vlaknin. Uživajo jih lahko tudi ljudje, ki so občutljivi na gluten, saj ne vsebujejo glutena. 

beljakovinske kroglice.jpg

Gelée royale sport – za učinkovite, energije polne športne in druge aktivnosti

Izdelek Gelée royale sport vsebuje matični mleček, obogaten z L-karnitinom in vitaminom B12. L-karnitin je spojina, ki se naravno pojavlja v mišicah in ima ključno vlogo pri presnovi energije iz maščob, hkrati pa pospeši absorpcijo kisika med aktivnostjo in poveča energijo. Dodani vitamin B12 pa prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Gelée royale sport da energijo, ki jo potrebujemo za fizično aktivnost, zmanjšuje utrujenost ter povečuje športno aktivnost.

Beljakovinske kroglice se bodo kot zdravega prigrizka razveselili prav vsi, Gelée royale sport pa bo navdušil vse, ki ste vsaj malo športno oz. fizično aktivni.

Izdelki so na voljo v drogerijah, specializiranih prodajalnah, trgovinah široke potrošnje, v prodajalni Medex v Ljubljani ter v Medexovi spletni trgovini www.medex.si. Beljakovinske kroglice pa najdete tudi na izbranih prodajnih mestih Automatic Servis v Sloveniji.