Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Triki za ličenje iz prve roke

Sonja Javornik, 11.11.2019 09:32:10

Delite na:
Triki za ličenje iz prve roke
Štiri vizažistke so združile moči in bodo svetovala uporabnicam drogerije. dm

Ženske se med policami z ličili srečujemo z neskončnim številom pripomočkov in izdelkov za ličenje. Pri izboru najboljših vam bodo v okviru jesenske kampanje Dnevi lepote pomagale priznane slovenske vizažistke.

Tina Fabjan.jpeg
Tina Fabjan pravi, da je lepa in negovana koža najpomembnejša za nanos ličil.
pr

Štiri priznane mojstrice ličenja že dolgo krojijo lepotne trende v Sloveniji, tokrat pa so združile moči, saj bodo skupaj z dm drogerie markt Slovenija lepotne skrivnosti razkrile na ekskluzivnih Akademijah ličenja. Martina Vrhovnik je uveljavljena vizažistka in lastnica studia T Spot, kjer pomaga ženskam pri odkrivanju samih sebe. Jasna Oklešen je make up artistka in ponosna lastnica Carpus Make up Centra. Maja Šušnjara je del lepotnega sveta že 15 let in v tem času je svoje znanje o ličilih, tehnikah, trendih in smernicah nabirala tako doma kot v tujini.Tina Fabjan je v svetu ličil in mode že dobro poznan obraz, saj že zadnjih devet let sodeluje in je bila del že najrazličnejših lepotnih tutorialov, modnih dogodkov, organizirala je že številne delavnice za ličenje in je nasploh prisotna v svetu dekorativne kozmetike. Veliko je ustvarjala v filmskem in modnem svetu, danes pa postavlja na prvo mesto žensko, ki se znova odkriva. Tina pravi, da je dober temelj ličenja lepa in negovana polt. »Negi kože namenite pozornost, saj vam bo hvaležna. Ličila se bodo bolje oprijela kože in končni rezultat bo boljši. Sploh ko govorimo o uporabi tekoče podlage. Za ličenje si vzemite čas, ne hitite in raje uporabite tri ličila (npr. korektor, maskara, šminka), ki so primerna in preprosta za vas.«

Tina priporoča, da imate doma vedno maskaro za volumen in črno črtalo za oči, s katerim lahko ustvarite izjeme videze in jih lahko čez dan nadgrajujete. »S tema izdelkoma lahko ustvarite vse – od naravnega videza do močnega zadimljenega videza,« pravi Tina.

Osvežilna čistilna pena

99910b770af85a0add6da5268e01022f.jpg
Čistilna pena
pr

Osvežilna čistilna pena za obraz Super Aqua z osvežilnim učinkom korejske kozmetike Missha nežno masira, čisti obraz in kožo vlaži. Bogata pena temeljito odstranjuje ličila in nečistoče, ne da kožo izsuši. UPORABA: zmočite dlani in obraz. Majhno količino čistilne pene nanesite na obraz (izogibajte se predelom okrog oči) in nežno masirajte. Izperite z mlačno vodo.

Mavrični piling za telo

web_aurora_borealis_naked_shop_procuts_2019-375x375.jpg
Piling za telo Aurora Borealis
lush

Aurora Borealis je ime prav posebnemu pilingu za telo ročno izdelane kozmetike Lush. To je pisana kreacija, ki izboljša vaše razpoloženje ter poskrbi za popolno mehkobo in gladkost kože. Za to sta zaslužna sladkor in fina morska sol, medtem ko krompirjev škrob zagotovi pravi svilnat občutek. Mešanica osvežujočega sicilijanskega limonovega olja in poživljajočega metinega olja, združenih z ananasovim prahom, prinaša popolno svežino, svetlo kot severni sij. Odlomite košček in ga držite pod tekočo vodo, da se ustvari pasta za piling, ki jo nežno podrgnete po mokri koži.