Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

To so glamurozne silvestrske pričeske!

Mateja Bevk, Zvezde, 17.12.2018 14:01:30

Želite na božič in silvestrovo še posebej sijati?

Delite na:
To so glamurozne silvestrske pričeske!
Lasni tatu Revija Zvezde

Odgovor je seveda jasen: da! Če imate zdrave in negovane lase, lahko kar pred domačim ogledalom pričarate praznično pričesko, ki vam jo bodo zavidale celo najslavnejše manekenke.

Vsako leto znova se pred decembrskimi prazniki in zlasti pred silvestrovim začnete spraševati, s kakšno pričesko boste odplesali v novo leto. Ker je velika verjetnost, da se ne boste zabavali le v varnem okolju doma, temveč se boste morda udeležili tudi kakšne nore zabave na prostem, bi morala biti pričeska predvsem trpežna, povrhu vsega pa še glamurozna ter usklajena z oblačili in ličili. V kopici možnosti smo poiskali takšne, ki izpolnjujejo vsa omenjena merila in vas bodo kar najbolj imenitno ponesle v novo leto.

glamurozni kodri.jpg
Glamurozni kodri
Revija Zvezde

Glamurozni kodri

Romantični kodri delujejo zelo čutno in zapeljivo. V še vlažne lase najprej porazdelite peno za utrjevanje, nato pa jih pramen za pramenom navijajte z električnim kodralnikom. Ko so lasje suhi, jih po potrebi rahlo natupirajte, ob desni strani lahko vpnete vanje tudi rdečo umetno vrtnico.

2.jpg
Mokro in gladko
Revija Zvezde

Mokro in gladko
Srednje dolge lase, ki se le stežka oblikujejo, lahko z nekaj triki ukrotite v pravi magnet za oči. Nanje nanesite izdatno količino gela za moker videz in jih počešite za ušesa. Po želji lahko za okras dodate še eno ali dve lasni sponki.

Lasni tatu
Pričesko popestrite s tako imenovanimi lasnimi tatuji, s katerimi se lahko oborožite v vseh bolje založenih drogerijah (kupite takšne, ki se po obliki in barvi ujemajo z vašo slavnostno obleko). Prečo pa utrdite z bleščicami v gelu.

V trendu 
Rjave, naravne barve las so letošnjo zimo frizerski trend številka ena. Če zraven dodate še pričesko v slogu šestdesetih let prejšnjega stoletja, pa vam zagotavljamo, da boste zvezda najdaljše noči letu.

4.jpg
V trendu
Revija Zvezde

Veliko volumna
V modo se spet vračajo pričeske, za katere so bile značilne bogate oblike in veliko volumna. Lase po umivanju posušite v nasprotni smeri rasti, kar jim bo dalo večji obseg pri lasišču. Zadaj jih dodatno še natupirajte, spredaj pa gladko počešite za ušesa.

5.jpg
Veliko volumna
Revija Zvezde

Ljubko kratko 
Čeprav kratkolase predstavnice nežnejšega spola nimate veliko možnosti za bogate novoletne pričeske, lahko praznični videz kljub temu osvežite – denimo z modnimi barvami. Letošnje frizerske smernice narekujejo večplastno barvanje, predvsem z odtenki sliv, jajčevcev in jagod. Pomagajte si z barvami, ki izginejo po enkratnem pranju.

ljubko kratko.jpg
Ljubko in kratko
Revija Zvezde

Z diademom 
Se želite preleviti v pravo princesko? Potem diadem na vrhu vaše glave ne sme manjkati. Lase počešite ravno in jih zadaj spnite v figo. Pika na i naj bodo uhani, usklajeni z lasnim nakitom.

z diademom.jpg
Z diademom
Revija Zvezde

Črna 
Včasih se zgražamo nad kom, ki na glavo zlije ves lonček briljantine. Morda za vsakdan to res ni prava količina, a za zabavo lahko tudi s sijajem malce pretiravate. Zlasti na črnih laseh bodo oljni in bleščeči dodatki delovali čudovito.

črna.jpg
Črna
Revija Zvezde

Objavljeno v reviji Zvezde št. 50, 12. 12. 2018.