Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Razvajanje, ki vas bo polepšalo

Sonja Javornik, 19.07.2019 08:00:00

Da boste blestele na plaži, vam priporočamo nekaj lepotnih tretmajev iz ponudbe salonov in spajev pri nas in v okolici.

Delite na:
Razvajanje, ki vas bo polepšalo
EKSKLUZIVNA VLAŽILNA NEGA NA MALEM LOŠINJU Promocijsko gradivo

Ekskluzivna vlažilna nega na Malem Lošinju

V hotelu Bellevue na Malem Lošinju se radi pohvalijo, da v njihov SPA prihaja kar nekaj strank posebej zato, ker imajo resnično ekskluzivno ponudbo nege in tretmajev. Med drugim ponujajo nego s kozmetiko Forlle’d, ki je znana po tem, da ima posebno majhno molekulsko sestavo učinkovin, ki zato prodrejo globlje v kožo. Hidratantna nega ima dvojni sistem čiščenja obraza, serum in emulzijo, kremo za masažo, ki je za to znamko posebna – bolj nežna in kombinira se z gibi za limfno masažo. Po negi postane koža sijoča in bolj napeta, saj globinska navlažitev poskrbi, da gubice izginejo. Nega je primerna za kožo pred sončenjem in tudi po njem – celo za kožo, ki je (žal) opečena.

Kislinski pilingi

Nataša Godler iz ljubljanskega salona NatashaSPAce pravi, da so kislinski pilingi odlično orodje za pomlajevanje in preobrazbo kože, a je izbira kislin odvisna od problematike kože. Kislinski pilingi odlično rešujejo težave z nečisto in problematično kožo, odstranjujejo pigmentne madeže, ki so posledica vpliva sonca ali postvnetnega obarvanja. Pravilno izvedeni kislinski pilingi kožo vidno pomladijo in osvežijo. Povečajo sintezo kolagena v dermisu, volumen kože se poveča in tako se poveča tudi čvrstost kože in zmanjša globina gub.

Ajurvedska masaža telesa v Logarski dolini

3.jpg
Ayurvedska masaža telesa v Logarski dolini
Promocijsko gradivo

V hotelu Plesnik v Logarski dolini imajo posebnega ajurvedskega terapevta, ki v sodelovanju z zdravnikom poskrbi za zdravilno masažo. Pri masaži uporablja indijska olja, ki so resnično najbolj kakovostna in imajo zdravilno delovanje. Masaža je prilagojena potrebam posameznika, saj ne gre samo za užitek, temveč tudi za koristno delovanje.

Nega s kozmetiko BDR z dermacevtiki

4.jpg
Nega s kozmetiko BDR z dermacevtiki
Promocijsko gradivo

Beauty Defect Repair ali BDR je posebna tehnologija mikrostimulacije kože, ki s pomočjo aktivnih kozmetičnih preparatov omogoči globljo regeneracijo kože. Preparati omogočijo obnovo kožnih celic, spodbudijo obnovitev kolagena in elastina ter pospešijo mikrocirkulacijo. Takšno nego ponujajo tudi v ljubljanskem salonu lepote Kleopatra.

Ciljna nega s skin testerjem

5.JPG
Ciljna nega s skin testerjem
Promocijsko gradivo

5-2.JPG
Ciljna nega s skin testerjem
Promocijsko gradivo

V ljubljanskem Neo centru vam pred vsako nego obraza s profesionalnim aparatom za analizo kože Selenia naredijo pregled, ki pokaže, kaj je pod povrhnjico. Aparat bo rezultate primerjal s povprečnimi za vašo starost, tako da boste takoj vedeli, ali je koža dobro ohranjena ali ne. Potem pa kozmetičarka nego prilagodi tako, da uporabi preparate, ki so najprimernejši za vas. Glede na to, da vas ob ponovnem prihodu spet testirajo, se rezultati primerjajo in boste lahko sami ocenili, koliko vam nega v centru pomaga, seveda pa boste lahko z analizo tudi bolje skrbeli za kožo sami doma. Vsekakor je analiza izjemno dobra informacija za vsakogar!

Razvajanje v Selcah

6.jpg
Razvajanje v Selcah
Promocijsko gradivo

6-2.jpg
Razvajanje v Selcah
Promocijsko gradivo

Letošnje vreme je precej nepredvidljivo, zato je dobro, da veste, kje ob morju lahko uživate tudi v slabem vremenu. V Selcah je v hotelu Katarina čudovit SPA, ki se razteza na 700 kvadratnih metrih. Tam se lahko kopate v notranjem bazenu s toplo morsko vodo, uživate v jakuzziju ali pa se ogrejete v turški, finski ali bio finski savni. Seveda ponujajo tudi zanimive tretmaje za telo in obraz z naravno mediteransko kozmetiko.

Objavljeno v reviji Bodi Zdrava št. 6, 10. 6. 2019