ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Prvi tabor za otroke s prekomerno težo z Merkur zavarovalnico

Oglasno sporočilo, 05.07.2017 06:50:15

Ste vedeli, da bo letos prvič v Sloveniji organiziran poletni tabor za otroke in mladostnike s prekomerno telesno težo?

Delite na:
Prvi tabor za otroke s prekomerno težo z Merkur zavarovalnico

Zavod Gibaj in zmagaj je v sodelovanju s Kliničnim oddelkom za endokrinologijo, diabetes in presnovne bolezni na Pediatrični kliniki Ljubljana,  Fakulteto za šport in Merkur zavarovalnice, pripravil celosten 10-dnevni tabor zdravja, športa in zabave, kjer bomo otrokom in staršem pomagali zaživeti bolj zdravo.

Za starše bo prvi in zadnji dan tabora delavnica o zdravi prehrani, gibanju in dobrih medsebojnih odnosih, otroci pa bodo vseh 10 dni na zabaven način spoznavali kaj je zdravo in kaj ne. Ekipa strokovnjakov, ki jo sestavljajo: zdravnika, nutricionistka, osebni trenerji, športni učitelji, vedenjski terapevt, specialni pedagog, socialni pedagog, defektolog in animatorji bodo otrokom podajali znanje na štirih temeljnih področjih. To so zdrava prehrana, gibanje, pozitivna samopodoba in socialne veščine.

Z raznovrstnimi delavnicami in športnimi aktivnostmi želijo otrokom pokazati, kako zabavno je živeti zdravo in česa vsega so sposobni. Tabor je inkluziven, kar pomeni, da so vabljeni tudi otroci z motnjami v duševnem razvoju, za katere je na voljo posebna subvencija s strani društva Specialne olimpiade Slovenije. Prav vsem udeležencem pa Merkur zavarovalnica sofinancira 150 eur.

Tabor bo potekal med 28.7. in 6.8. na Rogli. Prijavite se lahko na spletni strani www.gibajinzmagaj.si ali pa na naši FB strani (Zavod Gibaj in Zmagaj).