bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

delovna-akcija, družina-markovec Njena.si

Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z ...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

Postavni glasbenik ima najraje črno

Oglasno sporočilo, 06.07.2020 09:08:12

Vsak dan je pravi za izkazovanje ljubezni svoji „muci“, saj, kdo pa še svojo punco kliče po imenu, je nagajivo objavil na svojem Instagram profilu nadarjeni pevec Žan Serčič. Le kaj je mislil s tem?

Delite na:
Postavni glasbenik ima najraje črno
Žan Serčič_Instagram.jpg Barcaffe

Nadarjeni pevec vsak dan spije, vsaj, eno kavo. Okus Barcaffèja je zanj nezamenljiv. Ob skodelici tega dišečega, temnega napitka zelo rad poklepeta tudi s starši in prijatelji. Včasih se mu tudi na poti zalušta ena vroča, črna. Takrat si privošči svoj najljubši kavni napitek Barcaffè&GO. Mladi glasbenik sicer zelo dolgo ni maral kave iz avtomata. Nikakršne. Dokler ni naredil prvega požirka Barcaffè&GO. Okus sveže mlete kave, kot tiste, pripravljene doma, če ne še boljše, ga je očaral.

Čeprav je izbira kavnih napitkov Barcaffè&GO izredno pestra, Žan najraje izbere črno dolgo, brez sladkorja. Zanj je to „preprost in pristen okus po pravi kavi“, je zapisal na svojem Instagram profilu. Ljub mu je tudi Irish Capuccino in kremasta pena, a je kavo z mlekom izključil iz svojega jedilnika. Kot pravi, je to pravzaprav dobro, saj je tako razvil okus in zdaj je zanj kakovost kave res pomembna. Barcaffè&GO je mešanica najboljših zrn arabike in robuste, ki so zmleta za vsak lonček posebej. Vseeno pa tu in tam kak požirek latteja ukrade svoji punci, ki jo pocrklja z Irish latte machiatom. Kavni napitki Barcaffè&GO pa mu dajo tudi ustvarjalni zagon, kajti, čeprav je pred mesecem izdal nov album, je posnel že šest novih pesmi.

In kje je zdaj ta muca? Vsak lonček Barcaffè&GO kavoljubom polepša dan z novim sporočilom. Danes je lep dan, da pocrkljaš muco, je pisalo na njegovem. In jo tudi je, da je zadovoljno predla.