vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

kondomi Svet24.si

Zbirali so stare kondome, jih prevreli in ponovno ...

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

bencin, gorivo, bencinski servis Svet24.si

Vlada uvedla liberalizacijo cen goriv

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak in Južna prijatelja tudi v denarju ...

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Pet najpogostejših ženskih laži v spalnici

kl, 05.08.2020 10:00:00

Strokovnjakinja za spolnost pravi, da še ni spoznala ženske, ki ne bi kdaj izrekla vsaj ene od petih laži, ki se tičejo njihove spolnosti.

Delite na:
Pet najpogostejših ženskih laži v spalnici
Profimedia

Na vprašanje, zakaj ženske sploh lažejo partnerjem o njihovih občutkih v spolnosti, je Naida Bokody, povedala, da se vzrok skriva v želji, da bi ugodile svojim partnerjem.

"Ženske imamo potrebo, da druge postavljamo pred sebe. To nam je prirojeno in zato to počnemo tudi pri seksu," je dejala za britansko revijo The Sun.

In katere so najpogostejše laži v spalnici?

1. Zaigran orgazem

Lažni orgazem je običajno 'orožje', ki ga ženske uporabljajo, da slab seks čimprej končajo. "Zaradi tega so moški prepričani, da ni ženske, ki je ne bi bili sposobni zadovoljiti," pravi Nadia in svetuje ženskam, da orgazma ne hlinijo. "Če ga ni, ga ni. Moški naj se bolj potrudi," pravi.

2. "Joj, kako je velik!"

Normalno je, da partnerju v postelji želite dati komplimente, vendar govoriti, da je njegov penis velik, ni najboljša ideja. Strokovnjakinja pravi, da to taktiko ženske običajno uporabljajo pri moških, ki imajo kompleks majhnega spolovila in neprestano iščejo potrditev, da temu ni tako.

3. "Nimam veliko izkušenj ..."

To ponavadi ženske govorijo, tudi če to ni res, da bi s tem dvignile ego svojih partnerjev, tudi če jim samozavesti ne manjka. S tem mu posredno dajo vedeti, da bo vse, kar bo naredil "dobro" - tudi če ne bo.

profimedia-0317030366.jpg
Ženske o svojih občutkih pri seksu ne govorijo resnice, ker želijo s tem ugoditi partnerju
profimedia

4. "Moram v kopalnico"

Nekatere ženske po spolnem odnosu "odhitijo" odhitijo v kopalnico, s kakršnimkoli izgovorom, in se tam do konca zadovoljijo same, ker partnerju ni uspelo, da bi jih privedel do orgazma. Za odnos ne bo nič slabše, če partnerju priznate, da orgazma še niste doživele in ga morda prepričate, da to doseže na drugačen način ali pa da je ob samozadovoljevanju z vami in vam pomaga.

5. "Moj libido je zelo nizek"

Ženske se izgovarjajo na nizek libido (željo po spolnosti) ponavadi takrat, ko ugotovijo, jih partner pravzaprav ne privlači in se tako izognejo seksu, pravi strokovnjakinja.