favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Migimigi dan 2020: mesta za elitne treninge v živo so POLNA!

Oglasno sporočilo, 31.08.2020 09:51:01

Migimigi dan oz. največja rekreacija na prostem se letos seli na splet – pridružite se nam 26. septembra ob 11.00 uri na www.migimigidan.si in s predhodno prijavo dostopajte do brezplačnih treningov ter predavanj letošnje Migimigi ekipe trenerjev in predavateljev.

Delite na:
Migimigi dan 2020: mesta za elitne treninge v živo so POLNA!
Vrača se: največja rekreacija v Sloveniji, ki bo letos potekala na spletu! Migimigi

Vrača se: največja rekreacija v Sloveniji, ki bo letos potekala na spletu!

Največja rekreacija na prostem – Migimigi dan – vsako leto znova navdušuje vse več in več tisoč obiskovalcev, ki se v Arboretumu Volčji Potok združijo v eno Migimigi srce in skupaj preživijo zabaven dan v odlični družbi znanih trenerjev, predavateljev, Migimigi ambasadorjev, ter popolnoma brezplačno preizkušajo in spoznavajo številne vadbe, delavnice in predavanja. Izkušnja, kot jo opisujejo zadovoljni obiskovalci, je vsako leto znova nepozabna in zato komaj čakajo, da leto zaokroži in znova pride tisti dan, ki so ga komaj čakali.

PRIJAVE SO ODPRTE >>> TUKAJ

Migimigi
Vrača se: največja rekreacija v Sloveniji, ki bo letos potekala na spletu!
Migimigi

Migimigi ekipa se letos seli na splet!

Ste pripravljeni, da zamigate s priznanimi športnimi strokovnjaki, preizkusite zanimive delavnice ter poslušate odlična predavanja znanih coaching imen? Z nami bodo osebna trenerka Patricia Pangeršič, priznani športni psiholog dr. Matej Tušak, ekipa 4P fitnesa, fizioterapevt Dino Murić, kineziologinja in trenerka Petra Parovel, svetovno priznana jogistka Ana Kersnik Žvab, športni strokovnjak in svetovalec Jernej Ogrin iz ekipe SpoznajPrehrano, simpatična jogistka Tinkara Končar, trener borilnih veščin Denis Porčič - Chorchyp, terapevtka in coachinja Jasmina Turnšek, živahni Trkaj in Migimigi ambasadorji! 

Ker #migamodgovorno, vas bo letošnje doživetje Migimigi dneva pričakalo kar v udobju lastnega doma – v soboto, 26. septembra 2020 se bomo skupaj zmigali s kavča in razbili dolgočasno rutino! POZOR! Število mest je omejeno, spletni programi pa bodo na voljo samo predhodno prijavljenim obiskovalcem!

Nekaj srečnežev bo imelo priložnost, da z nami miga tudi v živo!

Prijave na elitne treninge in predavanja v živo so se zapolnile z neverjetno hitrostjo, zato je mogoča samo še prijava na spletni program dogodka. Pohitite in oddajte svojo prijavo ter dostopajte do popolnoma brezplačnih treningov ter predavanj znanih slovenskih trenerskih ter coaching imen! Tega preprosto ne smete zamuditi.

PRIJAVIŠ SE LAHKO >>> TUKAJ

Se vidimo!

Preverite, kako noro smo se imeli lani >>>