Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Kozmetika Afrodita je razkrila popolno kodo lepote

Oglasno sporočilo, 05.02.2019 12:34:39

V prefinjenem ambientu Festivalne dvorane v Ljubljani je Kozmetika Afrodita 30. januarja 2019 z medijsko predstavitvijo nove obrazne linije PERFECT CODE Afrodita Professional presegla že poznane koncepte pomlajevanja.

Delite na:
Kozmetika Afrodita je razkrila popolno kodo lepote
Prva dama Kozmetike Afrodita v družbi akterjev dogodka Perfect Code Kozmetika Afrodita

Perfect Code predstavlja popolno kodo lepote po meri vsake kože; z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože.

Peptidi, 'naj' sestavina kozmetične industrije zadnjega četrt stoletja, predstavljajo globalen napredek kozmetološke obravnave kože. Z edinstvenim načinom delovanja so primerni praktično za vsa starostna obdobja, saj delujejo na način 'signaliziranja' celicam – signale sprejmejo le celice, ki potrebujejo spodbudo pri sintezi ključnih gradnikov kože. Izraz biomimetičen pa sporoča, da gre za peptid, ki je koži 'lasten' in natančno posnema naravne mehanizme delovanja kože.

DIREKTORICA IN LASTNICA KOZMETIKE AFRODITA DANICA ZORIN MIJOŠEK Z LORELLO FLEGO.jpg
Direktorica in lastnica Kozmetike Afrodita Danica Zorin Mijošek z Lorello Flego
Kozmetika Afrodita

MOČ ŠTIRIH BIOMIMETIČNIH PEPTIDOV IN BIO-AKTIVNEGA ENCIMA

V obrazni liniji Perfect Code visoko zmogljiva kombinacija ŠTIRIH biomimetičnih peptidov in bio-aktivnega encima omogoča ŠTIRI mehanizme delovanja:
- kot 'polnilo' gube (ang. 'wrinkle filler'),
- kot spodbujevalec celic, da se hitreje obnavljajo in se obnašajo, kot da so mlajše;
- kot spodbujevalec naravne obrambne funkcije kože, ki hkrati ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter
- na način 'čez noč prerojene kože' s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti.

PERFECT CODE ESENCA.jpg
Perfect Code Esenca
Kozmetika Afrodita

Afrodita Professional je tako z linijo Perfect Code zadostila potrebam kože uporabnikov vseh starostnih skupin – izdelki se lahko medsebojno kombinirajo po želji in glede na potrebe kože. Tako kakor za preostale izdelke programa Afrodita Professional tudi pri uporabi izdelkov linije Perfect Code velja, da lahko njihovo delovanje dopolnimo s souporabo izdelkov drugih obraznih linij Afrodita Professional.

IRENA LUŠIČIĆ IN PETRA WINDSCHNURER.jpg
Irena Lušičić in Petra Windschnurer
Kozmetika Afrodita

ODKRILE SO SVOJO POPOLNO KODO LEPOTE

Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional so bile navdušene tudi povabljenke Maja Štamol, Maja Malnar, Katarina Habe, Ivana Šundov, Nataša Pinoza, Violeta Tomič, Indira Ekić in mnogi drugi, ki so soglasno z velikim odobravanjem pozdravili inovativne izdelke z močno podprtimi vidnimi rezultati delovanja.

KATARINA HABE S PRIJATELJICO.jpg
Katarina Habe s prijateljico
Kozmetika Afrodita

Prva dama Kozmetike Afrodita, ga. Danica Zorin Mijošek je skupaj s sinom g. Ivom Mijoškom, vodjo programa Afrodita Professional, izrazila izjemno zadovoljstvo, da je Afrodita Professional kot visoko kakovostna in inovativna blagovna znamka prepoznana v očeh vedno večjega števila uporabnic profesionalne kozmetike.

Artistično obarvano in s strokovnega vidika z znanstvenimi študijami podprto predstavitev nove obrazne linije je povezovala simpatična Bernarda Žarn, ki tudi sama ni skrivala navdušenja nad povedanim.

INDIRA EKIĆ.jpg
Indira Ekić
Kozmetika Afrodita

Že vrsto let zveste uporabnice izdelkov Afrodita Professional so se strinjale, da bodo izdelki Perfect Code zagotovo postali njihovi stalni negovalni spremljevalci.

VIZUALNO PLESNI PERFORMANCE 3.jpg
Vizualno plesni performance
Kozmetika Afrodita

PERFECT CODE Afrodita Professional – NEVERJETNI UČINKI DELOVANJA

Delovanje prav vsake izmed sestavin linije Perfect Code je podprto s kliničnimi in neodvisnimi in vivo ter in vitro študijami. Malce več o samih izdelkih je povedala ga. Mojca Hernaus, strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege.

EKIPA TRŽNIH KOMUNIKACIJ KOZMETIKE AFRODITA.jpg
Ekipa tržnih komunikacij Kozmetike Afrodita
Kozmetika Afrodita

Izpostavila je, da je izdelek Perfect Code Filler-Drops koncentrat prvi tovrsten izdelek s tako visoko koncentracijo peptidov na tržišču; govorimo namreč o kar 60 % peptidnem kompeksu, ki deluje z dokazljivimi rezultati na način 'botoksa' brez invazivnega postopka. Preizkušen je bil tudi neodvisnem inštitutu, kjer so bili na prostovoljcih izvedeni t. i. 'patch' preizkusi, ki so pokazali neverjetno moč delovanja teh visoko koncentriranih kapljic. Že 30 minut po nanosu se je namreč dolžina gube pri prostovoljcih zmanjšala celo do 34,7 %.

Inovacija PERFECT CODE AFRODITA PROFESSIONAL.jpg
Perfect Code Afrodita Professional
Kozmetika Afrodita

Odlične rezultate prinaša po besedah ge. Hernaus tudi uporaba Perfect Code Maske, ki z 'leave-on' formulo in že zgolj enkratnim nanosom omogoča učinek 'čez noč prerojene kože'. Ob redni uporabi maska zgladi kožni relief, poenoti ten kože ter jo naredi gladko in mehko.

NATAŠA MAUČEC Z VODJO PROGRAMA AFRODITA PROFESSIONAL IVOM MIJOŠKOM IN ANO KUKOVEC.jpg
Nataša Maučec z vodjo programa Afrodita Professional Ivom Mijoškom in Ano Kukovec
Kozmetika Afrodita

Izvedeli smo, da je Perfect Code Esenca 'must have' izdelek za samostojno nego ali za podlago drugim negovalnim izdelkom, saj se odlično obnese pri izdatnem vlaženju kože, intenzivira sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline, kožo pa zaradi aktivne 'anti-pollution' formule ščiti tudi pred škodljivimi vplivi iz okolja.

IVANA ŠUNDOV.jpg
Ivana Šundov
Kozmetika Afrodita


Vsak izmed izdelkov Perfect Code je primeren za samostojno uporabo, v sinergiji pa izdelki zares predstavljajo popolno kodo lepote po meri vsake kože.

MAJA MALNAR ODKRIVA SVOJO POPOLNO KODO LEPOTE.jpg
Maja Malnar odkriva svojo popolno kodo lepote.
Kozmetika Afrodita

Izdelki so na voljo izbranih partnerskih kozmetičnih salonih, v prodajalni na sedežu podjetja v Rogaški Slatini ali pa v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com. Program Afrodita Professional je namreč v osnovi namenjen strokovni uporabi v kozmetičnih salonih, vendar linija Perfect Code spada v tako imenovani podprogram Home care, ki je namenjen fizičnim uporabnikom za doseganje neverjetnih pomlajevalnih rezultatov kar v udobju lastnega doma.