loterija loto žogice žrebanje Svet24.si

Zadel šestico in kmalu izvedel, da mu ne bodo ...

oko Dobra karma

Veliki test: kako sami sebe vidite zares?

Grace Millane Svet24.si

Umorjena 22-letnica je bila vajena "grobega" seksa...

denar, denarnica, izpisek, plača Svet24.si

Misterij minimalne plače: kaj bo skrivala ...

ljudmila1 Dobra karma

Vse jo gane, tudi brezdomec, ki prosjači v parku

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

Košarkarji Cedevite Olimpije v roza majicah za dober namen

K.M., 25.10.2019 21:16:40

Roza oktober tudi na košarkarskem parketu ljubljanskega košarkarskega kluba.

Delite na:
Košarkarji Cedevite Olimpije v roza majicah za dober namen
Dobrodelne majice bodo na voljo tudi na sobotni tekmi! Aleš Fevžer/KK Cedevita Olimpija

Zagotovite si podpisane dobrodelne majice, v katerih so se ljubljanski košarkarji ogrevali na obračunu drugega kola Lige ABA proti Ciboni in ki jih krasita logotipa KK Cedevita Olimpija in Europa Donna Slovenija.

Košarkarji Cedevite Olimpije so na obračunu drugega kola Lige ABA v ljubljanskih Stožicah proti zagrebški Ciboni dosegli svojo drugo zaporedno zmago v sezoni. Tokratna tekma pa je bila v duhu rožnatega oktobra tudi dobrodelno obarvana. Košarkarji so se ogrevali v rožnatih ogrevalnih majicah, člani strokovnega štaba ter predsednik kluba Tomaž Berločnik in podpredsednik kluba Emil Tedeschi pa so imeli na oblekah rožnate pentlje, ki so jih nosili tudi člani Ekipe #ZmajevoSrce, ki jo sestavljajo ambasadorji KK Cedevita Olimpija. Akciji so se pridružila tudi dekleta plesne skupine Green Ladies, ki so plesala v rožnatih oblekicah.

Podpisane ogrevalne majice, pri katerih je izklicni dobrodelni prispevek za nakup ene 50 evrov, s tekme košarkarjev Cedevite Olimpije in Cibone bodo na voljo tudi v soboto, 26. oktobra, na tekmi proti beograjskemu klubu Partizan NIS. Zagotovite si jo lahko z dobrodelnim prispevkom 10 evrov. Hkrati v okviru #RozaOktober poteka tudi akcija s sponzorji Cedevite Olimpije, ki za vsak zadeti met za tri točke zmajev na domačih tekmah v oktobru prispevajo 100 evrov, celoten znesek pa bo namenjen združenju Europa Donna Slovenija.

cedevita partizan.jpg

Blagajna v Areni Stožice, hkrati pa tudi vrata dvorane, se bosta tokrat odprli 90 minut pred začetkom tekme. Vstopnice za ogled obračuna so na voljo na www.shop.olimpija.com, na vseh bencinskih servisih Petrol in na prodajnih mestih Moje karte. Vsi obiskovalci nogometne tekme med NK Olimpija in NK Aluminij, ki bo v soboto ob 14.45 na Nogometnem stadionu Stožice, ter imetniki sezonskih vstopnic za ogled domačih tekem NK Olimpija, bodo imeli ob predložitvi vstopnice na blagajni Arene Stožice 20-odstotni popust ob nakupu vstopnice za ogled tekme med Cedevito Olimpijo in Partizanom NIS. 


V izogib morebitni gneči na blagajni, vsem navijačem priporočamo, da se na tekmo odpravijo tudi z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa, saj se lahko tri ure pred začetkom in tri ure po koncu tekme, z vstopnico vozijo brezplačno.