Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kava in ples za popoln začetek dneva

PR, 10.02.2020 15:31:28

Tudi vi zjutraj le poklopite budilko in se šele čez nekaj časa prepričate ter počasi odprete oči in pogledate v nov dan? Morda pa imate nastavljeno energično glasbo za bujenje, ki vas pospremi v nove avanture. Za dober začetek dneva je dobro imeti nekaj jutranjih ritualov.

Delite na:
Kava in ples za popoln začetek dneva
. .

Veliko uspešnih ljudi vstane zgodaj, nekje med 4. in 6. uro. Rana ura zlata ura, pravijo. Kdaj pa vi začnete jutro? Kadarkoli že to je, najpomembneje je, da je usklajeno z vašo notranjo uro, saj bo le tako telo sodelovalo pri vseh opravilih, ki so pred vami.

Ko se počutimo odlično, je vse skupaj še toliko lažje in tudi jutranja budilka ni več moteča. Zato nekateri še preden se odpravijo v službo berejo, tečejo, vadijo jogo, meditirajo ali pa plešejo. Morda niste navdušeni nad idejo o jutranji vadbi, ker je težko že samo vstati iz postelje, kaj šele teči po telovadnici. Ampak, saj ni treba dvigovati uteži ali odteči maratona. Kri po žilah požene že nekaj preprostih plesnih gibov ob dobri glasbi, ki popestri jutro. Ne le za telo, ples in glasba sta koristna tudi za um. Še skodelica najljubše turške kave in počutili se boste zmagovalno.

Nemogoče, boste rekli, saj zjutraj ni dovolj časa za ples in kuhanje turške kave. Kaj pa, če vam povemo, da imate tudi vi čas za pripravo prve jutranje kave doma? Tako kot Đuro, ki svoj dan začne z energično glasbo, zabavnimi plesnimi gibi in Barcaffè Black'n'Easy, turško kavo, ki je pripravljena v minuti. Vsebino vrečkestresete v skodelicoprelijete z vročovodo in uživate v aromi.