julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Nal Husič Petisvet.si

Nal Husić: karte kažejo, kako nas 'luna gunca'

Damir Topolko Svet24.si

Šarec zahteval menjavo, Alenka ga (še) ne da

meghan beyonce 1 Svet24.si

Se je Meghan kolcalo po starih igralskih časih?

Natalija Gros, Rok Kunaver Njena.si

Tako na dopustu uživa Natalija Gros

rasema in kosovar Njena.si

Konec ljubezni: 'Moj dragi se je zaljubil v ...

FOTO: Prvi festival Petisvet popolnoma navdušil obiskovalce!

Oglasno sporočilo, 14.04.2019 13:36:52

V soboto, 13. aprila 2019, je v ljubljanskem hotelu Radisson Blu Plaza, potekal prvi festival spletnega portala Petisvet.si, ki je vsem tistim, ki jih zanimajo ezoterika, astrologija in numerologija, ponudil odlično priložnost za druženje, pridobivanje znanja in možnost udeležbe v različnih delavnicah.

Delite na:
FOTO: Prvi festival Petisvet popolnoma navdušil obiskovalce!
dogodek Petisvet Mare Vavpotič/Media24

Ustvarjalci portala Petisvet, ki prav letos slavi svojo prvo obletnico obstoja, so že dolgo časa imeli veliko željo, da svojim bralcem in vsem tistim, ki jih zanimajo ezoterika, astrologija in numerologija, ponudijo priložnost, da se bolje spoznajo z naštetimi področji in na enem mestu dobijo priložnost za druženje in pogovor s svojimi najljubšimi astrologi, terapevti in numerologi. 

Celodnevna predavanja, delavnice in druženje s priznanimi astrologi, terapevti in numerologi 

V ta namen so zasnovali prvi festival Petisvet, na katerem so se skozi celoten dan odvijala predavanja in delavnice številnih strokovnjakov. Pridružili so se jim astrolog Bern Jurečič, numerologinja Blanka Pušnik, spiritualni medij Uroš Brumen, energijska raziskovalka Andreja Novak, voditeljica energijskih transmisij Urška Henigman, jasnovidka in 5d terapevtka Alja Špiljak, energijska družinska terapevtka Nataša Ožir Žurej, terapevtka za pomoč ob žalovanju Marjetka Vodovnik, energijska terapevtka Mateja Cvetko ter umetnica z gongi in šamanskim bobnom Marjeta Godler

Radosten smeh, solze sreče in olajšanja ter neverjetna energija 

Dogodek je povezovala urednica portala Petisvet.si Tamara Pirih, otvorila pa ga je Andreja Novak, ki je z meditativno delavnico poskrbela, da so se vsem udeležencem odprle čakre in jim tako omogočila, da jim bo vse pridobljeno znanje tekom dneva koristilo v njihovo najvišje dobro. 

040mv.jpg
Prvi dogodek Petisvet - festival ezoterike, astrologije in numerologije.
Mare Vavpotič/Media24

S karmičnimi uvidi in sprejemom blagoslovov svojih prednikov sta nadaljevali odlični terapevtki Alja Špiljak in Nataša Ožir Žurej, prvi sklop dogodka pa je zaključila edinstvena umetnica Marjeta Godler, ki je s prijetno melodijo iz gongov in šamanskega bobna prvič v dnevu poskrbela, da so se obiskovalcem na obraz prikradle solze olajšanja in prijetne sprostitve vsega, kar jih je težilo. 

Marjeta Godler.jpg
Marjeta Godler
Mare Vavpotič/Media24

Sledilo je odlično kosilo v hotelski restavraciji, ki je obiskovalce dodobra okrepčalo in jim dalo nov zagon za nadaljevanje dneva, ko je na oder stopila Urška Henigman. S predavanjem o preoblikovanju zavesti je marsikoga popolnoma osupnila, saj so obiskovalci dobili popolnoma novo perspektivo, s katere od tistega trenutka dalje gledajo na življenje.

Peti svet festival.jpg
Voditeljica energijskih transmisij Urška Henigman nam je na zelo nazoren pokazala, kako pomembno je spremeniti svojo zavest na način, da dobimo vpogled v pravo realnost.
Mare Vavpotič/Media24

Sledilo je predavanje ene od najbolj obleganih predavateljic dneva - Blanka Pušnik je obiskovalcem razkrila načine doseganja ciljev in odkrivanje osebnih točk moči na podlagi osebnih števil, ki jih lahko odkrijejo z numerološkimi izračuni. 

Peti svet festival 1.jpg
Numerologinja Blanka Pušnik, ki je tudi numerološka mati našega portala, je očarala z neverjetno natančnim opisom osebnih točk moči posameznih numeroloških tipov.
Mare Vavpotič/Media24

Po odmoru, v katerem so se obiskovalci lahko posladkali s številnimi prigrizki in sadjem, je sledilo predavanje Berna Jurečiča, ki je obiskovalcem razkril vse spremembe, ki jih prinaša nova doba, v katero vstopa človeštvo. Gre za Zlato Vodnarjevo dobo, ki bo popolnoma spremenila vse, kar smo poznali do sedaj!

141mv.jpg
Prvi dogodek Petisvet - festival ezoterike, astrologije in numerologije.
Mare Vavpotič/Media24

Po predavanju in delavnici Mateje Cvetko, kjer je prevladovalo ogromno smeha in radosti, saj so obiskovalci izvedeli ogromno pomembnih informacij o tem, kako v življenje privabijo obilje vseh oblik, je sledila atrakcija dneva - VELIKI NAGRADNI ŽREB!

152mv.jpg
Prvi dogodek Petisvet - festival ezoterike, astrologije in numerologije.
Mare Vavpotič/Media24

Predavatelji so namreč za obiskovalce pripravili prav posebno presenečenje - vsak izmed njih je namreč nekomu podaril darilni bon za individualno obravnavo in obisk v njihovih prostorih. 

163mv.jpg
Prvi dogodek Petisvet - festival ezoterike, astrologije in numerologije.
Mare Vavpotič/Media24

Zadnja delavnica dneva pa je bila nekaj prav posebnega. Uroš Brumen je poleg meditacije z nadangelom Mihaelom namreč odšel med obiskovalce in nekaterim srečnežem predal prav posebna sporočila, ki jih je zanje imel nadangel. Solze sreče, radosti in olajšanja so se prikradle na obraz praktično vseh udeležencev v prostoru, ki so Uroša in njegova sporočila sprejeli odprtih rok. Med drugim je Uroš na oder povabil tudi ustvarjalki portala Tamaro Pirih in Sonči Nered, jima čestital za uspešno delo ter se jima zahvalil za povabilo na dogodek. 

180mv.jpg
Prvi dogodek Petisvet - festival ezoterike, astrologije in numerologije.
Mare Vavpotič/Media24

V prostoru je ves čas vladalo odlično vzdušje, obilica pozitivne energije in dobre volje, marsikateremu obiskovalcu pa se je na dogodku in po njem odprl popolnoma nov svet, nekateri so celo omenili, da so dobili nov zagon za naprej. 

Peti svet - festival ezoterike, astrologije in numerologije.jpg
Poslavljali smo se, kot bi se že od nekdaj poznali, kot bi bili člani ene družine.
Mare Vavpotič/Media24

Dogodek je potekal pod okriljem portala Petisvet.si in organizacijo Event24 in prav vsi so zatrdili, da zgodbe tovrstnih dogodkov še zdaleč niso zaključene. Nas pa prav zagotovo zanima, kaj nam bodo pripravili v prihodnje ... pustimo se presenetiti!

Več utrinkov preverite v fotogaleriji >>>