VESOLJE Dobra karma

Tedenski horoskop: zatrta spolna energija vam ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 26. oktobra

marko potrc xx Reporter.si

Velika skrivnost državnega sovražnika št. 1: Je...

naslovna lidliči Svet24.si

Neenakost se začne kazati v osnovni šoli, zares ...

3f82f867106de689e316b681d0587208 Necenzurirano

Gantar pri ventilatorjih povozil Počivalška

občine Odkrito.si

Od torka bomo spet zaprti v občine

ruža Njena.si

Zaljubljena Ruža v teh dneh tik pred poroko!

DOBRODELNO: Poteguj se za podpisano rožnato majico Primoža Rogliča

Si.R., 05.10.2020 14:15:30

Oktober je v znamenju rožnate barve, v tem mesecu še posebno pozornost posvečamo bolnicam, ki so zbolele za rakom dojk. Tudi kolesarski šampion Primož Roglič se jim je z dražbo dresa odločil priskočiti na pomoč!

Delite na:
DOBRODELNO: Poteguj se za podpisano rožnato majico Primoža Rogliča
Primož Roglič arhiv

Roglič te vabi, da se mu pri dobrodelnosti pridružiš. V dobrodelne namene je namreč ponudil podpisano rožnato majico z lanskega Gira, z zbranimi sredstvi pa bo prek programa Roza Združenja Europa Donna pomoč ponudil bolnicam, ki so zbolele za rakom dojk, in njihovim svojcem. Sodeluj torej v dražbi Rogličeve rožnate majice in pomagaj tudi ti.

Kako sodeluješ?

Klikni na https://novice.svet24.si/roglic-drazba, prijavi se (brez prijave sodelovanje ni mogoče) in z brezplačnim tekstovnim sporočilom dvigni ceno Rogličevi majici. To storiš tako, da pošlješ SMS s ključno besedo ROGLIC [željena vsota] na 4567 (primer: ROGLIC 550).Svojo ponujeno ceno boš skupaj s svojim imenom in delno prikrito telefonsko številko nato opazil na strani dražbe. Do 12. oktobra lahko ceno dražiš do 50 evrov naenkrat, po tem datumu pa za višanje cene ne bo več omejitve. Dražba traja do 15. oktobra do 12. ure.

Program Roza

Dražitelj, ki bo ponudil najvišjo ceno za podpisano rožnato majico Primoža Rogliča, bo sredstva v celoti namenil Združenju Europa Donna - Slovenskem združenju za boj proti raku dojk, za program ROZA, s katerim bolnicam in njihovim svojcem nudijo strokovno psihosocialno podporo pri soočanju z boleznijo. Program Roza delno sofinancira ministrstvo za zdravje.

NA DRAŽBI LAHKO SODELUJEŠ TUKAJ >>KLIKNI<<