Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Do bujnih las in gostih trepalnic kar čez noč!

Tea Dečman, Novice Svet24, 16.02.2019 14:01:42

Predstavnice nežnejšega spola pri lepoti očitno cenimo predvsem dolžino. Dolgi nohti, dolge trepalnice, dolgi lasje … K sreči nam lepotna industrija ponuja odlično rešitev: podaljške!

Delite na:
Do bujnih las in gostih trepalnic kar čez noč!
Na 4 do 6 tednov boste morali obiskovati salon, če se odločite za lasne podaljške. dreamstime

Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Kate Beckinsale in Miley Cyrus, nas redno presenečajo z novimi pričeskami – menjajo barve, stile in celo dolžine las, in vse to v roku nekaj dni. Ta čarovnija je mogoča zaradi umetnih lasnih podaljškov in nadarjenih frizerjev, ki znajo celo plešo spremeniti v pravo goščavo. Potrebujete le nekaj centimetrov svojih las in že se lahko odločite za podaljške. Podaljške lahko frizer v lase vplete, prilepi ali jih pripne. S podaljški lahko v svojo pričesko vnesete pramene ali intenzivno barvo. Proces dodajanja podaljškov ni boleč. Slaba novica pa je, da lasni podaljški niso ravno poceni. Odvisno od količine in načina pritrjevanja lahko stroški segajo od nekaj deset do tisoč evrov, pri čemer v ceno še ni všteto vzdrževanje, ki ga podaljški zahtevajo na štiri do šest tednov.

Maskara.png
Podaljšane trepalnice ne zahtevajo nobenega dodatnega ličenja.
Arhiv Svet24

Trepalnice

Umetno podaljšane trepalnice so idealne za tiste, ki si želijo povečati dolžino in volumen naravnih trepalnic ter se s tem izogniti stalni uporabi maskare. Imajo pa umetne trepalnice tudi svoje slabosti, ki jih je dobro poznati. Na voljo so v različnih dolžinah in barvah ter učinkujejo naravno. Z njimi lahko čudovito poudarite naravno lepoto. Umetno podaljšane trepalnice zdržijo od nekaj tednov do nekaj mesecev, zato so primerne za ženske, ki jim primanjkuje časa za ličenje. Podaljšane trepalnice ne zahtevajo nobenega dodatnega ličenja. So tudi boljša izbira kot umetne trepalnice, saj je slednje treba nanašati in odstranjevati vsak dan, pri čemer lahko poškodujete tudi veliko naravnih trepalnic. Postopek traja do dve uri, lahko je tudi precej neudoben, saj morate biti pri miru in z zaprtimi očmi. Pričakujete lahko račun med 100 in 300 evri, odvisno od tega, za kakšne trepalnice se odločite.

LASJE
S podaljški lahko v svojo pričesko vnesete pramene ali intenzivno barvo.
Dreamstime

Objavljeno v časniku Novice Svet24 št. 34, 12. 2. 2019.