Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Cedevita Olimpija proti Ciboni tudi z dobrodelno noto

P.R., 13.10.2019 11:05:32

Danes ob 17.00 košarkarje Cedevite Olimpije v Stožicah čaka prva domača tekma v novi sezoni Lige ABA. K Zmajem prihaja zagrebška Cibona, obračun pa bo imel tudi dobrodelno noto.

Delite na:
Cedevita Olimpija proti Ciboni tudi z dobrodelno noto
alesfevzer.com

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v danes ob 17.00 v ljubljanskih Stožicah na tekmi drugega kola Lige ABA lovili še drugo zmago. Tekmec Ljubljančanov bo zagrebška Cibona, dvoboj z Zagrebčani pa bo imel dobrodelno noto. V okviru akcije #RozaOktober se bo moštvo Cedevite Olimpije ogrevalo v ogrevalnih majicah rožnatih odtenkov, majice pa bo možno kasneje z dobrodelnim prispevkom tudi kupiti v trgovini v zelenem ringu Arene Stožice. Vsi prispevki bodo namenjeni kampanji EuropaDonna pri ozaveščanju o problematiki raka dojk.

jaka blazic.png
jaka balzic
Revija Zvezde

Ogrevalne majice bo možno v trgovini dobiti na dvoboju s francoskim Nanterrejem 92, v sredo, 23. oktobra, v Stožicah. Minimalni dobrodelni prispevek je 10 EUR, na majicah pa bo možno najti tudi podpise košarkarjev Cedevite Olimpije.

Vstopnice za ogled tekme si lahko zagotovite v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte. Z vstopnico za ogled tekme se lahko tri ure pred začetkom tekme in tri ure po zaključku tekme z avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) vozite brezplačno, vsem navijačem pa zaradi nogometne tekme slovenske reprezentance z Avstrijo na Stadionu Stožice priporočamo, da na tekmo pridejo prav z avtobusom.

Zmaji bodo skušali na obračunu z Zagrebčani zabeležiti drugo zmago v Ligi ABA v tej sezoni. Na otvoritveni tekmi sezone so v Beogradu z 87:63 na krilih odlične igre Marka Simonovića in Codija Millerja-McIntyreja ugnali Mego Bemax.