wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

kate middleton, elizabeta II., camilla, princ william, princ charles, princ harry, meghan markle Svet24.si

Kraljica Meghan Harryju pristrigla krila

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

radeljski prelaz, 18.3.2019 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Meja sneženja se je spustila: ...

Felicite Tomlinson Svet24.si

Družinska tragedija: najprej ostal brez mame, ...

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

Dobro počutje

Bioresonanca zdravi tudi kronične bolezni

Mira Ćirović, Bodi zdrava, 13.10.2018 14:01:07

Bioresonačni pregled razkrije, kateri organi in organski sistemi so preobremenjeni, primerna je za vse starosti, priporoča pa se tudi pri akutnih težavah. O prednostih omenjene metode smo se pogovarjali s Sendi Lešnjak, mag. inž. prehrane in bioresonančno terapevtko z zdravilsko licenco.

Delite na:
Bioresonanca zdravi tudi kronične bolezni
Prvi bioresonančni pregled predstavlja celostno diagnostično testiranje. Dreamstime

Za koga je bioresonanca primerna?
Bioresonanca je primerna za posameznike vseh starostnih skupin. Priporoča se že kot preventiva za tiste, ki želijo preveriti celostno stanje v telesu. Daje odgovore vsem, ki bi želeli ugotoviti, kako bi lahko še dodatno podprli svoj sistem, kje se skrivajo energijske, konstitucijske, organske in fiziološke šibkosti. Je zelo uspešna metoda tako v akutnih primerih bolezenskih težav kot seveda tudi kroničnih, ki že zelo sistemsko posegajo v neravnovesje telesa, vitalnosti in splošnega počutja.

Kaj pokaže preventivni bioresonančni pregled?
Prvi bioresonančni pregled predstavlja celostno diagnostično testiranje. Obsega pregled vseh organskih sistemov, stanja hormonskega sistema, prisotnosti akutnih/kroničnih okužb (glivice, zajedavci, bakterije, virusi), toksinov, težkih kovin, cepiv, kroničnih stanj, alergij, avtoimunskih tendenc, energijskih neravnovesij po tradicionalni kitajski medicini itd. Na podlagi diagnostičnega testiranja lahko nato določimo celosten terapevtski pristop, skupaj s prehrano in specifičnimi vitamini, minerali ter zelišči, tako da korak po korak odpravljamo vzroke težav.

Pri katerih težavah pomaga?
Če naštejem le nekaj težav, s katerimi se vsakodnevno srečujemo in jih uravnavamo: kronične/akutne črevesne težave, avtoimunske bolezni, sindrom kronične utrujenosti, bolečine v sklepih, težave s kožo, nevrološke motnje, akutne in kronične okužbe (glivične, bakterijske, virusne in zajedavske), urogenitalni problemi, hormonske težave (težave s ščitnico, na primer, zelo naraščajo), glavoboli, alergije, preobremenjenost s težkimi kovinami in drugimi toksini ter številne druge.

V kolikem času lahko pričakujemo izboljšanje?
Kar zadeva prve pozitivne učinke, je to v veliki meri odvisno od posameznika in prisotne zdravstvene težave – predvsem od tega, kako kronično je stanje. Prvi pozitivni učinki v počutju se seveda lahko pokažejo že v enem tednu, po prvi terapiji za vzpostavitev energijskega ravnovesja in po vključitvi priporočil za prehrano, specifične vitamine, minerale, spanec, gibanje in drugo. To pa še seveda ne pomeni popolne ozdravitve in odprave vseh vzrokov težav. Pri bolj trdovratnih kroničnih primerih, kot so vnetne črevesne bolezni, izgorelost, avtoimunska stanja idr., pa so značilna vmesna obdobja izboljšanja in poslabšanja, vsekakor pa je treba posvetiti najmanj pol leta terapij ter drugih spremljevalnih ukrepov. Zavedati se moramo, da pot k ozdravitvi poleg terapij zahteva trdo delo tudi doma, kar vključuje spremembe življenjskih navad in prehrane, delo na psihološkem ozadju, gibanju, sproščanju … Ne obstaja namreč čarobna palčka, ki bi preprosto izbrisala več let ali celo desetletij neravnovesij ter slabih navad, čeprav bi marsikdo to želel.

Ali obstajajo tudi kakšni stranski učinki?
Obstajajo v smislu odziva telesa na neki dražljaj, ki ga damo telesu, na primer pri odpravljanju energijskih blokad, kot so sevanje, razstrupljanje, odpravljanje okužb … Ti dražljaji namreč spodbudijo samoregulacijske procese v telesu, kar seveda od telesa terja dodatno energijo, in to lahko posameznik občuti kot utrujenost, simptom razstrupljanja itd. To je seveda pozitivno in ne pomeni nič drugega kot to, da organizem počasi prihaja v ravnovesje.

Ali je primerna tudi za otroke?
Seveda. Pri otrocih so na primer zelo pogoste črevesne težave, glivice, zajedavci, alergije na hrano, težave s kožo, dermatitis, razne akutne bakterijske in virusne okužbe, težave s težkimi kovinami zaradi cepiv, razdražljivost, nevrološke ter učne težave itd. Ker imajo hitro sposobnost regeneracije, se pri njih lahko ob upoštevanju vseh priporočil zelo hitro opazi napredek.

bio 1 dreamstime_xxl_74808593.jpg
Zavedati se moramo, da pot k ozdravitvi poleg terapij zahteva trdo delo tudi doma.
Dreamstime

Preventivni bioresonančni pregled

Bioresonančno diagnostično testiranje in terapije ter spektrofotometrično merjenje mineralov ter težkih kovin z medicinskim pripomočkom Oligoscan 

Sendi Lešnjak, mag. inž. prehrane in bioresonančna terapevtka z zdravilsko licenco

Moja bioresonanca, Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana

Naročanje in informacije: 041 651 573/www.moja-bioresonanca.si