renata in primoz peterka 2 Odkrito.si

Pretresljiva usoda Primoža Peterke

tesla model 3 Svet24.si

Musk pojedel besedo: Nova Tesla predraga za ...

bitcoin rudarjenje mining Svet24.si

Rudari bitcoine, z energijo pa si privošči ...

moški, kredit, denar, kovanci, evri, depresija Svet24.si

Po tej starosti Slovenci ne bomo dobili več ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

Lara Goršek Kos kmetija Njena.si

Lara iz Kmetije postala mamica

princ harry, meghan markle, poroka Njena.si

Tako sta se Meghan in Harry poklonila princesi ...

Dobro počutje

Bi si pomladili hrbtenico?

C. R., Bodi zdrava, 12.02.2018 14:01:47

Predstavljamo vam učinkovito, naravno in nebolečo metodo vzpostavitve fizičnega in nefizičnega ravnovesja v hrbtenici

Delite na:
Bi si pomladili hrbtenico?

Ni fizioterapija, niti masaža, ne kiropraktika. Gre za regeneracijo vretenc, medenice, kolkov, medvretenčnih ploščic, vezi, meridijanskih povezav in hrbteničnega kanala. Ob tem sodelujejo tudi notranji organi kot najmočnejše mišice, ki zelo vplivajo na obliko in zdravje hrbtenice. Tretma hrbtenice po metodi IST je učinkovita, naravna in neboleča metoda vzpostavitve fizičnega in nefizičnega ravnovesja v hrbtenici in v celotnem telesu.

IST (Integral Spin Technology) je metoda, ki telo pripravi in usmerja k potrebni spremembi, ki se potem tudi zgodi. »Ob pravilni stimulaciji in premikih se razvije dodatna življenjska sila, ki omogoči popravo stanja,« pravijo na spletni strani zdravahrbtenica.si. Metoda IST temelji na sodelovanju s telesom, sledenju dogajanja v njem in skupni rešitvi. Z drugimi besedami – celotno telo pripravimo na spremembo, ki jo telo potem izpelje samo. Je popolnoma varna in ne zgodi se nič takega, kar bi organizem zavračal oziroma bi mu škodilo.

Kako poteka

Prvi obisk tretmaja sestavlja pogovor, pregled na masažni mizi, ugotavljanje stanja, vzrokov in posledic. Obsega obrazložitev vašega trenutnega stanja in opis predvidenega individualnega programa. Enake diagnoze imajo popolnoma različen potek programa. Sledi prvi tretma hrbtenice, kjer se telo pripravlja na spremembe, ki se v večini primerov tudi že začnejo v prvi uri. Tretma je neboleč, zelo sproščujoč in poteka na masažni mizi, brez kakršnih koli aparatur in pripravkov – popolnoma naravno. Tradicionalna kitajska medicina izhaja iz dejstva, da je zdravje in odnos do življenja mogoče prebrati iz hrbtenice. Zaradi tega so tretmaji hrbtenice še poseben izziv. Za tistega, ki to izvaja, in za tistega, ki se mu življenje po novem drugače zapiše. Ugotavlja se pravilnost položaja in gibljivost vretenc ter medvretenčnih ploščic, zadostna prisotnost kostne gostote, moč energijskega pretoka skozi hrbtenjačo, mesta šibkejšega pretoka, kakovost meridijanske povezave med vretenci in nekaterimi notranjimi organi, kakovost in funkcija vezi in mišic. Vse to so spremenljivke, ki gradijo zdravo hrbtenico.

Telo tako sprejme, da je mogoče živeti in delovati na lažji način, se tega oklene in obvlada. Neha se krčiti, stiskati in zvijati ter se z užitkom sprosti. Tako lahko večletne bolečine in napake izginejo.

Rezultati po tretmajih za zdravo hrbtenico:
- ponovna naravna lega hrbtenice praktično brez bolečin,
- proces tvorjenja nove kostne gostote tudi pri starejših osebah,
- delovanje vseh notranjih organov je v boljšem ravnovesju in kondiciji,
- hrbtenica je osvobojena »bremena«, večja sta samozavest in zaupanje,
- psihofizično ravnovesje,
- povečan je energijski pretok skozi hrbtenjačo,
- metoda je kos degenerativnim spremembam in tudi hujšim poškodbam (hernija, išias, spremembe na medvretenčnih ploščicah, težave karpalnega kanala, vdrt prsni koš, skolioza, nepravilne krivine hrbtenice, težave s kolki, posledično lahko težave s koleni in gležnji, osteofiti (kostni izrastki), ostre bolečine v ramenskem obroču, pomanjkanje moči v rokah oziroma nogah, »šoferska« medenica, stisnjena hrbtenica kot posledica sunka v prometni nesreči, vrtoglavice, zmanjšana gibljivost hrbtenice v določenem predelu …),
- ob upoštevanju navodil so rezultati razmeroma trajni in se s časom nadgrajujejo.

Preberite tudi: HIV ni smrtna obsodba! Kliknite TUKAJ!