Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Ali resnično obstaja univerzalna odeja, ki odgovarja večini za vse letne čase?

Oglasno sporočilo, 06.12.2018 07:00:30

Prihajajo vedno bolj hladni dnevi in še hladnejše noči. Ob tem je čas, da odeje menjamo za toplejše, ki nas bodo grele cele noči in nam omogočile kvaliteten spanec. Preverite napotke kako izbrati najboljšo odejo.

Delite na:
Ali resnično obstaja univerzalna odeja, ki odgovarja večini za vse letne čase?
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki! Promocijsko gradivo

Preden začnete z iskanjem, je pomembno, da si odgovorite na nekaj ključnih vprašanj: 

1) Kako pomembno je, da vam je ponoči toplo oziroma hladno? 

Poznate stereotipno prepričanje, da je moškim ponoči izjemno vroče, ženske pa vsako noč popolnoma prezebe? Za marsikoga omenjeno dejstvo velja tudi v resnici. Ker vsakemu paše nekaj drugega, se po večini vsaj eden izmed partnerjev nikakor ne uspe naspati. Tako se zjutraj eden izmed njiju zbudi naspan, drugi pa niti približno. Pogosto se tudi zgodi, da pravzaprav uporabljata enako odejo, čeprav imata popolnoma drugačne želje in potrebe. 

dreamstime_xxl_64703681.jpg
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!
Promocijsko gradivo

2) Ste nagnjeni k alergijam in morate biti še posebej pazljivi pri izbiri materialov? 

Alergije so pravzaprav telesni odziv na snovi ali stvari, ki jih večina ljudi dobro prenaša. Gre za alergijski odziv na določen dražljaj, ki se kaže v obliki neprijetnih izpuščajev, težav pri dihanju, dražečem kašlju in podobnih. Marsikomu težave in neprespane noči ter pogosto tudi uničene dneve povzročajo pršice v spalnem prostoru, ki se zadržujejo v odeji, vzglavniku, posteljnini ... 

spanje, spanec, postelja, ženska.jpg
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!
Profimedia

3) Vam veliko pomeni, da lahko vaše spalne pripomočke uporabljate dlje časa, morda  celo več let? 

Vzglavniki, ležišča in odeje spadajo med najpomembnejše spalne pripomočke, ki v veliki meri vplivajo na kakovost našega spanca. Zato večinoma stremimo k temu, da bi izbrali takšne izdelke, da bi nam omogočali kakovosten spanec, obenem pa jih želimo uporabljati dolga leta. V današnjem času se takšen scenarij zdi precej nemogoč, saj številni izdelki hitro izgubijo svojo obliko, teksturo in v končni fazi tudi funkcijo. Namesto mehkega vzglavnika, ki smo ga kupili, nato pravzaprav spimo na trdi podlogi, ki je popolnoma izgubila svojo funkcijo. 

spanec, spanje, ženska, postelja.jpg
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!
Profimedia

4) Bi želeli kvaliteten izdelek po dostopni ceni? 

Kvalitetne spalne pripomočke, ki bodo obstojni dlje časa, obenem pa poleg udobja ponujali tudi številne pozitivne lastnosti, s katerimi nam bodo olajšali spanec in življenje, je težko najti. Po večini so ti precej zasoljenih cen, zato se marsikdo ne odloči za nakup, saj se mu zdi pretirano odšteti takšno količino denarja. 

Ste si odgovorili na zgornja vprašanja? Od vas in vaših spalnih navad je odvisno, kateri spalni pripomočki bodo najbolj primerni za vas. Če jih boste premišljeno izbrali, si boste zagotovili prespane noči, po katerih se boste zbudili polni energije in zagona za nov dan. Če ste ugotovili, da vas ponoči rado zebe ali pa vam je prevroče in ste nagnjeni k alergijam, obenem pa bi želeli kupiti izdelek, ki vam bo odlično služil dlje časa ter ob vsem tem bil dostopen še po sprejemljivi ceni, potem boste rešitev za zgoraj naštete težave zagotovo našli v prestižni liniji odej Kapok - Aloe vera

Odeja, ki se je po izboru kupcev umestila na 1. mesto po kakovosti 

Naravno in luksuzno udobje odeje zagotavljata prožen, naraven in svilen bombaž ter poseben material kapok, ki slovi po izjemni obstojnosti ter dolgotrajnem ohranjanju lastnosti in oblike. Gre za odejo iz materialov, ki ustvarjajo čudovito in zdravo spalno klimo ter omogočajo sproščujoče spanje brez stresa.

kapok2.jpg
Kapok - svilnata preja za udoben spanec.
Promocijsko gradivo

Glavne prednosti materiala KAPOK: 

• primeren za ljudi, ki se prekomerno znojijo,
• odvaja telesno vlago v prostor ter s tem preprečuje, pregrevanje telesa in zadrževanje vlage na njem
• kapok je naravni hipoalergen in tako zmanjšuje tveganje za pojav alergijskih reakcij
• zaradi svoje strukture je neprimeren gostitelj za pršice, bakterije in plesni.
• je svilnato mehek;
• je trajen, saj njegova močna vlakna zagotavljajo daljšo dobo uporabe.
• 100% naravno polnilo - brez kemikalij in strupov
• za izdelke je značilno enostavno vzdrževanje, ter s tem dolgo ohranjanje visoke stopnje higiene v spalnem okolju

Odeja, ki je primerna za vse letne čase 

Sestavljena je kar iz dveh odej, ki sta skupaj speti z neti. To sta posebni Kapok-Aloe vera Light in Kapok-Aloe vera Medium odeji, ki vam omogočata, da lahko v toplejših letnih časih uporabljate lahko, v prehodnih obdobjih pa srednje toplo odejo. Ko vam je res hladno, preprosto spnete obe odeji skupaj in uživate v njuni toploti. Na ta način se lahko izognete menjavanju različnih odej in uporabljate le tisto, ki vam v danem trenutku najbolj ustreza.

Odeja, ki je primerna za vse, ki ste nagnjeni k alergijam

Viskozna vlakna kapoka, iz katerih so sestavljene odeje iz linije Kapok - Aloe vera,  izboljšajo termoregulacijo in zagotavljajo svež spanec brez odvečne vlage. Ker zagotavljajo optimalno prehajanje odvečne vlage v zrak brez obremenjevanja spalnega ozračja, bo vaše spalno okolje ostalo higienično in čisto vse letne čase, obenem pa so zaradi antialergične lastnosti takšna, da ne privlačijo prahu in pršic ter omogočajo kakovosten spanec tudi tistim, ki ste nagnjeni k alergijam. 

Vse to in še več po dostopni ceni in za dlje časa 

Premaz bombažne tkanine odeje je obogaten z Aloe vero, zato nudi občutek mehkobe in popolnega udobja. Odeja z Aloe Vera premazom tako pomirja k alergijam nagnjeno kožo ter deluje antibakterijsko in antistresno, poleg tega pa tkanino poživi, zgladi in poskrbi za bolj naravno in prijetno spalno okolje.

Zdrav spanec
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!
Promocijsko gradivo

V polnilu odej iz linije Kapok - Aloe vera so Feel-Well vlakna, ki slovijo po svoji zračnosti in voljnosti in nudijo prijetno toploto brez pregrevanja telesa. Primerno gosto prešitje zagotavlja, da polnilo ohranja svoje mesto tudi po pranju. To pomeni, da se lahko poslovite od spalnih pripomočkov, ki po dolgotrajni uporabi popolnoma izgubijo svojo obliko in funkcijo. 

Ob nakupu pa prejmemo tudi embalažo za učinkovito shranjevanje, ki nam omogoča, da jo lahko varno in učinkovito shranimo ter tako poskrbimo za to, da jo lahko uporabljamo leta in leta. 

Dejstvo, ki zadovoljne kupce najbolj navdušuje pa je, da je odeja Kapok Aloe Vera Double, ki jim omogoča kar tri odeje v eni, na voljo po dostopni ceni. 

Več na www.noxano.si!