900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

6 namigov za vrhunska razvajanja

Sonja Javornik, 22.08.2019 20:00:00

Ste kdaj pomislili, koliko ste zapravili za druge in koliko ste si privoščili sami? Sebe žal pogosto dajemo na zadnjo mesto, a to ni dobro, saj lahko tudi škodi zdravju. Zato izberite katero od razvajanj, ki vas bodo tudi polepšala in spravila v dobro voljo.

Delite na:
6 namigov za vrhunska razvajanja
/ Promocijsko gradivo

Rimske terme

Nega za obraz z zlatom

Beauty_salon_07.jpg
/
Rimske terme

V prekrasnem Wellness centru Amalija v Rimskih termah preizkusite De-lux nego gold 24 ka z liftingom, ki traja dobro uro. V tem času vas bodo z izdelki kozmetike Afrodite razvajali tako in drugače, vrhunec pa je seveda maska z zlatimi lističi. Zlato zaradi električnega naboja spodbuja življenjsko energijo, zato je nega z zlatom privilegij za kožo. Učinek je takoj opazen, saj je koža po masažah in drugih postopkih pri tej negi vidno nahranjena in pomlajena.

4.jpg
/
Promocijsko gradivo

Selce, Spa Katarina

Masaža za razvajanje

V Katarina spaju v Selcah pri Crikvenici imajo izvrstno maserko, ki poskrbi, da je njihova masaža Katarina Signature, ki traja polno uro, posebno doživetje. Masaža je kombinacija več komplementarnih tehnik, ki delujejo sproščujoče in energijsko hkrati – odvisno od potreb in trenutnega odziva telesa. Za masiranje uporabljajo organska naravna olja iz okolice: osnova je olivno in mandljevo olje, za ciljno delovanje pa uporabljajo sivko, rožmarin, mirto in žajbelj.

Ljubljana, Studio 4

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni

V Studiu 4 je ena izmed najbolj iskanih masaž tista z vročimi vulkanskimi kamni. Njihova toplotna energija prodira v kožo in stimulira mišice, da postanejo mehke in prožne. Spodbujajo limfni pretok ter tako spodbujajo moč in samozdravljenje telesa. Posledica masaže z vročimi kamni je fizično in psihično ravnovesje.

Vulkanski kamni so iz bazalta (to je bazična magmatska kamnina, ki jo najdemo v zemlji). Kamnov je 48, za vsak del telesa posebej, saj ima vsak svojo vlogo in moč. Segreti so v grelcu na 60 stopinj, vendar ne skrbite, saj vas ne opečejo.

Masaža, s katero vplivamo na vsak del telesa, pospešuje odstranjevanje toksinov iz telesa, odpravlja stres, omogoča globoko sproščenost, krepi imunski sistem, izboljšuje gibljivost sklepov, blaži težave mišic in kosti, izboljšuje prekrvitev, blaži napetost, odpravlja nespečnost in umirja.

5.jpg
/
Promocijsko gradivo

Bled, Spa Luisa

Nebeška nega

 V spaju Luisa v Grand hotelu Toplice ponujajo nego tudi s kozmetiko Heaven, ki jo med drugim uporablja angleška princesa Kate. Lastnica kozmetike je pred časom obiskala Bled in bila tako navdušena nad tem naravnim biserom in zdravilno termalno vodo, v kateri se v spaju lahko tudi kopate, da je razvila posebno kremo in poseben negovalni ritual. Ta je izjemen tudi zaradi vrhunskih terapevtk, ki bodo poskrbele, da bo celotno doživetje izjemno prijetno. Kremo, ki jo uporabijo pri negi, med postopkom naredijo posebej za stranko, preostanek pa dobi za domov.

LJUBLJANA, Studio Aquarius

Strokovno proti celulitu

2.jpg
/
Promocijsko gradivo

Med znanimi Slovenkami (Savino Atai lahko omenimo z imenom, saj je sama to večkrat povedala) se že dolgo širi glas, da je pred plažo ali kakšnim poziranjem v pomanjkljivi garderobi nujno treba obiskati studio Aquarius. Tam se Slavica že več kot dve desetletji posveča masažnim tehnikam, ki zanesljivo odstranijo celulit. Še več – Slavica trdi, da druge terapije sploh nimajo posebnega učinka! Zato preizkusite, kakšni so rezultati dela njenih rok, ko kakšno uro pridno gladi in razbija pomarančno kožo. Masaža je lahko tudi boleča – odvisno od tega, koliko je celulita.

Ljubljana, salon Neo

Masaža z magnezijem

 Že masaže dobro vplivajo na počutje, ampak zakaj ne bi poskrbeli, da bi bila masaža dvojno koristna? V salonu Neo imajo namreč masaže, pri katerih namesto običajnih olj uporabljajo olje z magnezijem. Z nanosom magnezija na kožo se izognemo obremenjevanju prebavil v prvem prehodu, s čimer se občutno skrajša čas absorpcije, blagodejni učinki so večji, bolj pa je izkoriščen tudi vnos.

Objavljeno v reviji Bodi zrava št. 7, 8. 7. 2019