meglic tomi 4_5pot_v160 Odkrito.si

Tomiju Megliču srce ukradla znana slovenska ...

Polona Sepe Svet24.si

Poslovila se je ena prvih slovenskih režiserk

girls-602168 Petisvet.si

Bolečine in znaki za nekaj drugega: odpadanje las...

zalog, železniška postaja, policija, sumljiv predmet1 Svet24.si

FOTO: Potrjeno! V ljubljanskem Zalogu je bilo pod ...

Romeo Beckham, David Beckham Svet24.si

Victoria dala zeleno luč: Beckhamov 16-letni sin ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

manca spik Njena.si

Kdo predstavlja smisel življenja Mance Špik?

Dobro počutje

5 najpomembnejših modnih zapovedi za 2019

Mateja Bevk, Zvezde, 11.01.2019 13:01:52

Starega leta je konec in pred nami je novo obdobje. Seveda polno pričakovanj, upov in hrepenenj. Zaznamovale ga bodo tudi številne nove lepotne smernice, ki se jih že lahko veselimo. Vsaj pet je takšnih, vrednih naše pozornosti. Začnimo leto 2019, kot se šika!

Delite na:
5 najpomembnejših modnih zapovedi za 2019
Živahne sence ... Revija Zvezde

Živahne sence in lasni dodatki 
Mavrica ali papagaj? Kakor koli že poimenujemo pisane sence na vekah, dejstvo je, da so zelena, rdeča, modra in zlata barva kratko malo predpisane za leto 2019. Tudi modni oblikovalci, kot so Rodarte, Ulla Johnson in Lado Bokuchava, pošiljajo svoje manekenke, ki razkazujejo kolekcije za pomlad in poletje 2019, na modne steze z izstopajočimi očmi.

2.jpg
... in lasni dodatki
Revija Zvezde

Tekoča rdečila
Na ustnicah bo v novem letu vladala vlaga. Tekoče rdečilo bo najbolj obstojno, če ustnice pred tem občrtamo z nekoliko temnejšim črtalom. Barvni toni? Od metalnih barv in kričeče rdeče do barv temnega jagodičevja.

3.jpg
Tekoča rdečila
Revija Zvezde

Košate obrvi, naravni nohti in brez ličil
Popolno nasprotje živahnih odtenkov ponuja naravni videz. Ta je že desetletja protiutež vsem barvnim trendom, in tudi v letu 2019 ne bo nič drugače. Tako se bomo lahko razkazovali v košatih, razraščenih obrveh, nenaličeni koži in tudi z nelakiranimi nohtih. Zelo špartansko in po reku »manj je več«.

4.jpg
Košate obrvi
Revija Zvezde

Rožnata lica 
Če se ličilom težko odrečemo in zapoved naravnega videza ni po našem okusu, potem bo naslednja modna zapoved kot nalašč za nas: rožnata lica. Z njimi bo obraz takoj videti bolj sveže, ne pa tudi izumetničeno. Rožnata lica so gotovo smernica, ki jo bomo radi upoštevali.

5.jpg
Rožnata lica
Revija Zvezde

Bleščice za obraz in nohte 
Bleščice nas spominjajo na božični čas in praznike. A za tiste, ki vse leto radi sijejo kot disko krogle, imamo dobro novico: 2019 se bo bleščalo vse – od lic in ustnic do nohtov. Tako na svojih modnih šovih napovedujejo lepotne in modne hiše Bottega Veneta, Giambattista Valli in Oscar de la Renta. Za vsakdanje ličenje naj velja: ne vse naenkrat, temveč bleščice le varčno nanašajmo na izbrani predel. Tako bomo glamurozni namesto kričeči.

6.jpg
Bleščice
Revija Zvezde

Objavljeno v reviji Zvezde št. 1, 31. 12. 2018.