GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Zverinsko pretepena pevka

kš, 09.08.2022 17:25:55

»Obraz imam iznakažen, vse me boli,« je povedala pevka Marina Radosavljević, ki so jo 4. avgusta hudo pretepli. Po njenih besedah jo je pretepel njen nekdanji ljubimec I. T., ki ga policija intenzivno išče.

Delite na:
Zverinsko pretepena pevka
Marina Instragram

Marina je trenutno v bolnišnici, in ko je lahko, čeprav s težavo, spregovorila, je novinarjem zaupala: »Nisem v redu. Trenutno sem na oddelku kirurgije v Kraljevu. Imam zlomljen prst, čutim hude bolečine v prsnem košu, bolijo me vse kosti, obraz imam izmaličen in nosim vratno opornico.

marina-radosavljević
Marina Radosavljević
Instagram

Mislila sem, da me bodo zdravniki danes spustili domov, pa mi je zdravnik rekel, da to ne pride v poštev, ker imam pretres možganov, tako da takoj, ko poskušam vstati, začnem bruhati. Zato me ne pustijo domov in bom morala nekaj časa ostati v bolnišnici.« Marina je nato povedala, kako se je zgodil neljubi dogodek. »Prijatelj me je prepričeval, naj pridem, čeprav mi, če povem po pravici, sploh ni bilo do tega. Bili smo v VIP-loži, ko je, kot so mi povedali, priletel I. T. in me začel udarjati.

marina-radosavljević
Marina Radosavljević
Instagram

Njegovi prijatelji so bili okoli njega in nihče ni storil ničesar. Po prvem udarcu sem padla na tla, nato sem bila nezavestna, on pa me je še naprej pretepal. Njegovi prijatelji so to videli, prepričana pa sem, da je vse skupaj posnela kamera. Tudi dron je ves čas letal naokoli, tako da se je verjetno vse snemalo.«

marina-radosavljević
Marina Radosavljević
Instagram

Provocirala ga je!

Kot poroča Objektiv, sovaščani, ki so se znašli na kraju dogodka, trdijo, da je Marina pred tem provocirala Ivana, to pa naj bi bil povod, da je Ivan uporabil silo. Po drugi strani pa je Marinina zgodba povsem drugačna: »Kje pa! Sploh nisem bila blizu. Prišla sem s prijateljico in ona mi je pozneje povedala, kaj se je zgodilo, ker se prvega trenutka zaradi pretresa ne spomnim. Videl me je in me takoj napadel. To se ni zgodilo prvič. Prijavila sem ga policiji, vendar je pobegnil.

marina-radosavljević
Marina Radosavljević
Instagram

Pretepena tudi februarja!

Spomnimo, da je imela pevka podobne težave že februarja letos, takrat naj bi jo grobo pretepla dva neznanca na ulici. Kasneje se je izvedelo, da je za naročenim napadom žena njenega ljubimca. Skratka, drama, ki spominja skoraj na mafijske obračune.

8d45e7730a0c66304b08044c797fd2c5.jpeg