Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Zlobni komentarji o njegovem videzu so ju izjemno razburili

M.K., 22.07.2021 12:30:02

Razkrila sta mu že, da bo nekoč postal kralj.

Delite na:
Zlobni komentarji o njegovem videzu so ju izjemno razburili
Princ George je dopolnil 8 let. Profimedia

Njegova starša princ William in Kate Middleton sta v sredo na svojem uradnem računu na Instagramu objavila čudovito fotografijo rojstnega dne, ob kateri sta zapisala: "Jutri dopolni osem let(!)"

Na fotografiji George nosi črtasto majico in se široko smeje, sedi pa na avtomobilu Land Rover Defender. Izbiro avtomobila bi lahko razumeli kot poklon princu Filipu, pokojnemu vojvodi Edinburškemu, ki je bil tesno povezan s tem vozilom.

Sproščeno fotografijo posneto na eni družinskih nepremičnin - Amner Hall v Norfolku - je posnela vojvodinja Cambriška, ki je navdušena amaterska fotografinja in redno fotografira svoje otroke ob njihovih mejnikih.

Objavila sta jo prav v času, ko so se začele širiti vesti, da vojvoda in vojvodinja Cambriška razmišljata, da ne bi delila fotografije svojega najstarejšega otroka zaradi zbadljivih komentarjev o njegovem videzu.

"Govori se, da morda ne bomo videli fotografije princa Georgea, ko bo star osem let, ker ju je tako razburila nesramnost ljudi, ki se norčujejo iz dečka, in upam, da bosta to premagala," je za britansko televizijo True Royal TV povedala kraljeva biografinja Angela Levin.

Najmlajši prestolonaslednik je pred kratkim doživel trenutek slave, ko so ga v objektiv ujeli med čustvenimi odzivi na preobrate v finalni tekmi Anglije proti Italiji in med še posebno burnemu odzivu, ko je domača ekipa po kazenskih strelih izgubila.

Kraljevi strokovnjak Robert Lacey je pred kratkim razkril, da so Georgeu najverjetneje že povedali, da bo nekoč postal kralj.

"Nekje okoli dečkovega sedmega rojstnega dneva poleti 2020 naj bi mu njegovi starši podrobneje razložili, kaj bo od njega zahtevala vloga princa in dolžnosti, ki pridejo s tem," je zapisal kraljevi avtor Robert Lacey v svoji novi, posodobljeni različici knjige "Bitka bratov".

Lacey je dodal, da sta starša želela Georgeu o njegovi izjemno pomembni usodi povedati v "nadzorovanem trenutku po njuni izbiri" pri sedmih letih, deloma tudi zato, ker je bil William nesrečen, da so njemu to razkrili prezgodaj.

Zakonca sta bila neomajna pri tem, da skušata svojim otrokom omogočiti "normalno vzgojo in odraščanje" in zagotoviti, da monarhija "ostane relevantna in v koraku s sodobnim časom", je zapisal Lacey.