Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Zdaj je znano, zakaj Meghan Markle ne bo prišla v London

k.a., 22.06.2021 07:30:01

Pred rojstnim dnevom princese Diane, 1. julija so vse oči uprte v princa Harryja in vojvodinjo Meghan. Ali bosta prišla na odkritje Dianinega kipa ali ne? In zakaj?

Delite na:
Zdaj je znano, zakaj Meghan Markle ne bo prišla v London
Meghan Markle Profimedia

Strasti na britanskem kraljevem dvoru se nikakor ne uspejo pomiriti, vojvodinja Meghan Markle pa je prava mojstrica v prilivanju olja na ogenj. Pred rojstnim dnevom pokojne princese Diane so vse oči uprte v princa Harryja in njegovo ženo Meghan Markle, mnogi pa so pričakovali, da bosta znala sprejeti pravo odločitev in se skupaj pojaviti na odkrivanju kipa ljubljeni Diani.

Princesa Diana bi 1. julija praznovala 60. rojstni dan.

Vse kaže, da se kaj takšnega ne bo zgodilo, saj je Meghan nedavno rodila, zato se želi kar čim bolj posvetiti dojenčici Lili, London pa bo moral še malo počakati. Verjetno ni treba izgubljati besed, da so na kraljevem dvoru zaradi takšne poteze močno razočarani, obenem pa so si tudi nekoliko oddahnili, saj Meghan že vse od prihoda na dvoru ni bila kaj prida priljubljena.

Verjetno kraljeva družina ni gojila kakšnega posebnega upanja, da bi se resnično pojavila v Londonu, a so si to prav gotovo po tiho želeli, saj se zavedajo, da bo njen izostanek znova sprožil številne govorice, ki so jih v zadnjih mesecih že pošteno siti.

Princ Harry, ki je se v Londonu nazadnje mudil na pogrebu princa Filipa, bo tako tudi tokrat na Otok pripotoval sam, tam pa ga čaka odkrivanje kipa, posvečenega pokojni princesi Diani, ki jo še dandanes neizmerno pogreša.

Kip bodo v čast princese Diane odkrili 1. julija, ko bi prerano preminula princesa praznovala 60. rojstni dan. S to gesto sta želela princa pokojni mami izkazati priznanje za vse, kar je naredila v Veliki Britaniji in po svetu. Postavili ga bodo v Sunken Gardens, na mestu, ki je veljal za Dianino najljubše mesto znotraj Kensingtonske palače. Za Harryja bo to prvo srečanje s kraljevo družino po smrti princa Filipa in obenem prvo srečanje po rojstvu hčerke Lili. Verjetno so zaradi obiska že vsi malo na trnih, saj nihče ne ve, kaj točno naj si obeta ob ponovnem snidenju.