klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Zdaj je svojo resnico povedal še prvi fant Meghan Markle

K.A., 06.04.2021 15:00:00

Ameriški mediji zdaj komaj čakajo, da bo povedal še kaj več

Delite na:
Zdaj je svojo resnico povedal še prvi fant Meghan Markle
Vojvodinji Suseški je v bran stopil prvi fant Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta v preteklih tednih močno zatresla medije in s svojim intervjujem desetletja poskrbela, da se prah še dolgo ne bo polegel. Zdaj je svoj piskrček pristavil tudi prvi fant vojvodinje Joshua Silverstein in za US Weekly povedal kaj si misli o vsem skupaj.

„Ko se ženska temnejše polti postavi zase in spregovori o pritiskih in nespoštovanju do nje, potem to ljudje svetlejše polti hitro vzamejo kot hudo kritiko, saj si seveda ne želijo, da bi se govorilo o tem,“ je v bran stopil svoji nekdanji srčni izbranki.

Ukradel naj bi ji prvi poljub.

Ameriški časopis pa je uspel izvedeti tudi to sočno podrobnost, da je bil prav Joshua tisti, ki je vojvodinji pri 13 letih ukradel prvi poljub. Verjetno tega princ Harry ni želel slišati, a zdi se, da si je za vse skupaj kriv čisto sam, saj je bil on tisti, ki je s svojo ženo pogumno sedel na vroči stol voditeljice Oprah Winfrey in seveda mora zdaj vzeti v zakup, da se bodo oglasili prav vsi, ki so kdajkoli imeli opravka z Meghan, četudi to pomeni, da so jo morda enkrat v življenju bežno videli na ulicah New Yorka ali Los Angelesa, ko še sploh ni bila slavna in je komaj začenjala s svojo kariero v Hollywoodu.

Ameriški mediji zdaj komaj čakajo, da bo Joshua povedal še kaj več, kot recimo, kako dobro se poljublja vojvodinja, kam sta šla na zmenek in kako se je končala njuna romanca. Morda pa bomo dočakali tudi to.