Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ZAVRNIL 35 MILIJONOV za en dan dela

kl, 05.12.2021 12:08:27

Ameriški igralec je dobil bajno ponudbo, ki pa jo je po pogovoru z ženo zavrnil.

Delite na:
ZAVRNIL 35 MILIJONOV za en dan dela
Clooney je ponudbo dobil kmalu po vlogi v filmu "V zraku" (2009) Profimedia

Ne bi mogli reči, da Georgeu Clooneyu ravno primanjkuje denarja. Pri svojih 60-ih letih je večkratni milijonar, celo milijarder, ki je svoje premoženje prislužil z dobro plačanimi (in običajno tudi dobro odigranimi) vlogami v filmskih blockbusterjih.

Poleg tega pa je znal svoj denar dobro zaslužiti tudi v nefilmskih vlogah. Njegovo reklamiranje kave in toasta mu je navrglo več deset dodatnih milijonov. S prodajo podjetja Casamigos, ki ga je soustanovil, in ki je prodajalo tekilo, pa mu je menda v žep "kanila" kar milijarda zelencev.

Tako morda niti ni tako nenavadno, da je nekoč zavrnil delo, ki bi mu samo za en dan dneva prineslo obilnih 35 milijonov dolarjev. To je pred kratkim razkril v intervjuju za The Guardian. Čeprav ni izdal podrobnosti, je povedal, da naj bi za to vsoto posnel reklamo za neko letalsko družbo.

Ponudba je prišla kmalu potem, ko je leta 2009 posnel film "Up in the Air" ("V Zraku"), kjer je zaigral strokovnjaka za odpuščanje zaposlenih, ki se po letih, preživetih na poti in v letalih, nenadoma znajde na tleh in se mora spoprijeti z resničnim življenjem.

clooney2.jpg
Ponudbo je zavrnil po pogovoru z ženo Amal.
Profimedia

"Potem sem govoril z Amal (ženo, pravnico, s katero se je poročil leta 2014 - op.p.) in odločila sva se, da ni vredno. Bilo je povezano z deželo, ki je bila, kljub temu da je zaveznica, v tistem času pod vprašajem in zato sem pomislil: 'No, če mi bo to vzelo minuto spanca, se ne splača'," je povedal Clooney.

Mnogo ljudi bi se za takšno vsoto brez velikega razmišljanja odpovedalo minuti ali več dobrega spanca, tudi avtor tega članka. Ampak Clooney pač operira na čisto drugih nivojih. Sicer pa, kako že pravijo? No, da ne bomo preveč prostaški ... S polno zadnjico je pač lahko kakati.