urska jerala 1 Dobra karma

Stevardesa z zasebnih jaht bogatašev: javnost tja...

princ filip Svet24.si

To je edina slaba stvar, ki jo je imel o kraljici ...

Tito in Jovanka Reporter.si

Obračun na rdečem dvoru: ljubosumna Jovanka ...

koronavirus, lokal, restavracija, terasa, mize, gostilna Svet24.si

V soboto odprtje teras po vsej državi, v rumenih ...

jelko-kacin Necenzurirano

Kdo je 300 prvorazrednih za cepljenje

potresna ogroženost 1000 let Odkrito.si

Ali Slovenijo čaka rušilni potres?

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton pripravljena, da postane kraljica

Zaradi Sanrema in Ibrahimovića je Balkan na nogah

A. M., 03.03.2021 15:51:50

Uvod v letošnji znameniti festival Sanremo si bo še kako zapomnila srbska ljudska glasbenica Nada Topčagić, ki je poznana po številnih uspešnicah, med drugim tudi po hitu Jutro je.

Delite na:
Zaradi Sanrema in Ibrahimovića je Balkan na nogah
Nogometaš Zlatan Ibrahimović je bil glavni gost prvega večera. Profimedia

In ravno ta skladba je bila povod za to, da Topčagićeva, ki je sicer bosanskega rodu, ni celo noč spala. Nogometaš Zlatan Ibrahimović, ki je pred dnevi prispel v priljubljeno obmorsko mesto Sanremo, je bil namreč v prvem festivalskem večeru glavni gost. Na sam veliki oder v gledališču Ariston pa je prikorakal ob Nadini pesmi Jutro je.

Mislim, da kaj takega ni doživel še noben glasbenik iz tega območja.

"Vsi me kličejo, kaj takega ni nihče doživel," je za srbske medije povedala Nada, ki se je ob tem precej razgovorila. "Kaj naj vam povem, presrečna sem. Vsi govorijo le še o tem. Da tako veliko ime iz sveta nogometa na odru Sanrema pride z mojo pesmijo, je res izjemen užitek. Mislim, da kaj takega ni doživel še noben glasbenik iz tega območja," je za srbski Kurir dejala Topčagićeva, ki je še pripomnila, da je nekoč Zlatana celo spoznala.

zlatan-ibrahimović
Ob njegovem prihodu se je v ozadju slišal hit Jutro je.
Profimedia

"Z možem Zlatkom sva obiskala Zlatanovega očeta, kjer smo imeli skupaj kosilo. Dolgo nazaj je bilo to. Zlatan je bil še majhen in od takrat dalje ga nisem več videla, saj nismo bili v stiku. Njegov oče je igral harmoniko in tako sva se tudi spoznala. Sploh nisem vedela, da posluša mojo glasbo. Ljudje moji, to je krona moje kariere," je vidno ganjena zaključila ljudska glasbenica.

Po odzivih sodeč - tako v medijih kot na družbenih omrežjih - so vidno ganjeni, predvsem pa od veselja na nogah, tudi premnogi ljubitelji narodnih pesmi, saj kaj takega na znamenitem Sanremu niso pričakovali.